Cosmin96 Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 Salut. Am lucreat si eu sa fac un website si iata ce a iesit: HomeCum vi se pare? Quote
fulminator Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 1. Mi se pare profesional.2. Poate ca ar trebui sa pui un "inregistreaza-te" sau "login" sau etc pe pagina de home, ca nu vad nicaieri. Cred ca langa tools ar trebui sa fie.3. aici ar trebui sa ai background sau nu? Ca la prima impresie eu m-am intrebat unde mi-o disparut chestiile de pe margine.4. Imi plac chestiile alea facute ca presul bunicii. Dau intr-adevar un aspect rural. E un site reusit, parerea mea. Quote
Cosmin96 Posted August 22, 2012 Author Report Posted August 22, 2012 Da, acolo trebuia sa fie background-ul. o sa-l adaug. merci! Quote
Sim Master Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 Frumos, felicitari.Ca o mentionare ar fi sa schimbi faviconul de la joomla. 1 Quote
SticKyWoX Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 Un site foarte profesional! Felicitari.Intrebare:Costul total al proiectului: 2.081.553 leiNu e cam mult? Quote
Cosmin96 Posted August 22, 2012 Author Report Posted August 22, 2012 Multumesc tuturor Un site foarte profesional! Felicitari.Intrebare:Costul total al proiectului: 2.081.553 leiNu e cam mult?Proiectele noastre, ale asociatiei Smart ( Bine ati venit pe site-ul Centrului de Dezvoltare SMART ) , sunt cu finantare europeana, noi contribuim doar cu o mica parte din suma aceea. Quote
kozy Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 incearca sa faci colturile rotunjite la meniu. Quote
BLKoldSUN Posted September 7, 2012 Report Posted September 7, 2012 Intrebare:De ce in codul sursa scrie: template si la CSS scrie asta?/*#------------------------------------------------------------------------# corporate2 - March 2011 (for Joomla 1.6)## Copyright © 2007-2011 Gavick.com. All Rights Reserved.# License: Copyrighted Commercial Software# Website: Professional Joomla 2.5 Templates and Wordpress Themes, Wordpress Templates and Joomla Themes, Joomla Design Shop, Modules and Free Extension# Support: support@gavick.com */? Deci, nu este realizat de tine, ci tu doar ai luat un template si l-ai modificat cu niste text, imagini si putin cod Facebook. Eu unul apreciez ca ai facut la site, dar daca il lucrai de la 0 era ceva. Avand in vedere ca Joomla este un CMS dificil si necesita timp pentru ca cineva sa-l inteleaga pot spune ca ai facut un lucru bun ca te-ai apucat de asa ceva, deoarece in Joomla se castiga foarte bine si un site il poti face in 30 de minute daca cunosti bine CMS.Dar data viitoare sa si specifici platforma utilizata, si care este aportul tau adus la site. In rest, nu pot sa-ti spun decat ca e bine ca mergi pe partea de web design, este ceva placut. Quote
yosylver Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 E greu de navigat pe site-ul acela intra oameni care nu prea stiu sa navigheze.... si trebuia in wordpress !! Quote
navigator10 Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 icon-ul de la joomla trebuie schimbat si ar mai trebui adaugat bun de share/like pe facebook, iar in footer ai putea pune toate paginile din meniu Quote