Jump to content

kozy

Active Members
  • Posts

    291
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by kozy

  1. kozy

    Dispar postarile

    Am inteles. E posibil sa pot face cum era inainte, adica exista vreo setare in acest sens. Daca nu, ma voi obisnui, doar ca imi placea mai mult inainte.
  2. kozy

    Dispar postarile

    Imi cer scuze daca a mai zis cineva de problema asta. Am observat de ceva timp, inca inainte ca forumul sa fie inchis pentru o perioada, ca postarile dispar dupa ce le vad. Concret, daca dau click pe o postare si apoi revin la new posts, ea nu mai apare in lista.
  3. In dimineata asta am vrut sa intru pe mail si pac : Stie cineva cat dureaza asta, sau daca e vreo modalitate sa pot intra pe mail pentru ca am mare nevoie acum.
  4. Nu inteleg o iota dar e amuzant
  5. bai, daca tu ai voie sa-ti faci reclama la produsul tau, de ce sa nu-mi fac si eu. Mecla e a mea, eram beat, dar sticla e trucata
  6. kozy

    Povestiri din cripta

    costin,esti prost.
  7. Nu are implementat yahoo, nu ?
  8. kozy

    Stiati ca...

    In Costinesti, noaptea, extraterestii au fost rapiti de moldoveni.
  9. Stiu ca e o gluma de cacat, n-am nevoie sa-mi repetati,dar e posibil sa existe unu care nu a baut apa azi si sa dea feedback pozitiv, poate chiar ma-ta !
  10. Nu cred ca e asa.Nu cred ca trebuie tinut cont de valorile date in varianta, ca nu spune asta, spune doar care e probabilitatea sa dai rapunsu corect la intrebare. Inlocuieste altfel a. 1 b.2 c. 3 d. 1 care e probabilitatea acum ? Daca gresesc imi pare rau, dar m-am zapacit de tot
  11. Costin,esti moldovean ! ))))
  12. Eu, Varanu, dorm ! Off topic : are cineva niste conturi de youtube ?
  13. incearca sa faci colturile rotunjite la meniu.
  14. singurii de vina suntem noi, ca nu iesim in strada sa ne cerem dreptuile.
  15. Fratilor, nu e chirurgie pe creier ! Te antrenezi, te odihnesti, tai din carbohidrati si mananci mai multe proteine. Un incepator NU are nevoie de suplimente in primele luni, nu bagati ca fraierii prafuri in voi ca nu va umflati mai repede ! Un corp frumos se construieste in timp, in ani, prin multa munca si perseverenta.
  16. Nu ma pricep la pariuri, n-am pariat decat ocazional cu prietenii,repet, nu ma pricep. Ceea ce nu inteleg e isteria cu metodele si strategiile de castigat la pariuri sau alte retete minunate de imbogatire rapida la jocurile de noroc. Oare casele de pariuri nu stiu de asfel de cacaturi ? E si asta o industrie si mie greu sa cred ca nu au investit intr-un research. Cum de alfel mie greu sa cred ca orice pulifric ii poate fenta atat de usor cu metoda lui divina. Nu stiu, oare astia nu au si ei internet, nu au auzit de google ? Tot vad filmulete, site-uri in prostie pe tema asta, vad ca sunt si ebook-uri.Oare m-am tampit eu sau intr-adevar asta-i calea succesului.
×
×
  • Create New...