Sim Master Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 Imi postez si eu proiectul prezentat in topicul asta pentru concurs.http://www.desk-apps.com/ Quote
Moderators Dragos Posted August 25, 2012 Moderators Report Posted August 25, 2012 Spune-ne, cu ce e mai bun Desk-Apps fata de POS?PS: De cand am prezentat proiectul ArtOS pe forum, ati inceput toti cu sisteme de operare in browser Quote
Sim Master Posted August 25, 2012 Author Report Posted August 25, 2012 Nu este bazat pe niciun open-source si are mai multe aplicatii interesante.Topicul cu ArtOS l-am vazut cu mult timp dupa ce m-am apucat de asta al meu. 1 Quote
CristianRoflmao Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 Tu l-ai facut de la 0?e frumos dar prea simplistic.. Quote
TheTime Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 ... si ar fi frumos sa ramana in continuare simplu, "content before chrome".Imi place ce faci, bravo! Quote
Sim Master Posted August 25, 2012 Author Report Posted August 25, 2012 (edited) Da, totu e de la 0, dar desigur, mai sunt unele aplicatii in care poate n-am stiut sa scriu o functie sau o bucata de cod si m-am ajutat de un exemplu de pe net. Asa in fiecare aplicatie in parte am oferit credite celor de unde m-am inspirat, daca a fost cazul. Dar pot zice ca 95% din tot proiectul e scris de mine. Edited August 25, 2012 by Sim Master Quote
Guest Nemessis Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 Imi place. Sper sa dezvolti cat mai mult aplicatia si sa ne-o prezinti pe viitor cu cat mai multe features.O sa mut acest topic momentan dar imi place ideea in sine, mai ales pentru ca e pusa in aplicare de o singura persoana si nu foloseste un open source. Quote