ovidelu47 Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 Salut baietii cine imi recomanda si mie un hard disk (nou) capacitate memorie 320 sau 500 gb,sa nu depaseasca 330 ron.Am avut un hdd de 320 gb dar s-a ars placuta si am inlocuito cu una la fel dar nu o recunoaste din acest motiv caut sa imi achizitionez un hard disc nou pentru PC si cum nu prea ma pricep la partea hardware apelez la voi.Multumesc cu respect, ovidelu47 astept ofertele voastre. Quote
olac81 Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 Poti sa iti cumperi WD si de 1 tb caviar green sau caviar black de 500gb Quote
ovidelu47 Posted August 25, 2012 Author Report Posted August 25, 2012 Un link ceva ca sa il achizitionez. Quote
ovidelu47 Posted August 31, 2012 Author Report Posted August 31, 2012 Scuze de dublu post dar am nevoie si de un dvd writer si m-am gandit la acesta LG GH22NS50 bulk black DVD-Writer - PC Garage se poate un cupon ceva sau din alta parte mai ieftin dar cu garantie asa ca la pcgarage?Caut cupon sau ceva mai ieftin fiind ca nu prea am RON ,astept recomandarii ceva merci si va salut. Quote
connected Posted September 1, 2012 Report Posted September 1, 2012 Poti sa iti cumperi WD si de 1 tb caviar green sau caviar black de 500gbsustin, WD black caviar, Quote
ovidelu47 Posted September 1, 2012 Author Report Posted September 1, 2012 Am rezolvat cu hdd-ul am cumparat ce a-ti recomandat voi si va multumesc.Acum am o problema s-a stricat dvd writerul si am nevoie de altul am scris mai sus. Quote
olac81 Posted September 1, 2012 Report Posted September 1, 2012 DVD Writer Asus DRW-24B5ST/BLK/B/AS, Negru, Bulk, SATA Il gasesti si pe pcgarage cu livrare gratuita.Specificatii :Nero10 , power2GOv7,Disc Encryption II AES256-bit, E-Hammer , E-Green , foarte silentios ...deci isi merita banii Quote
ovidelu47 Posted September 1, 2012 Author Report Posted September 1, 2012 Vreau ceva cat mai ieftin sau cupon link ceva va rog ca nu am bani.Scuze de dublu post dar am nevoie si de un dvd writer si m-am gandit la acesta LG GH22NS50 bulk black DVD-Writer - PC Garage se poate un cupon ceva sau din alta parte mai ieftin dar cu garantie asa ca la pcgarage?Caut cupon sau ceva mai ieftin fiind ca nu prea am RON ,astept recomandarii ceva merci si va salut. Quote
Beginner112 Posted September 1, 2012 Report Posted September 1, 2012 Cel mai bine iti cumparai 2 HDD-uri mai mici si le puneai in RAID 0 (daca ai si controler dedicat, dar nu numai),aveai un boost de performanta ridicat, singurele dezavantaje ar fi ca in cazul in care 1 HDD se buleste...pierzi toate informatiile, iar daca nu ai un controler dedicat...mi se pare ca datele respective nu pot fi citite decat de placa de baza respectiva (s-a dus placa de baza...ai pierdut tot), eu personal sunt multumit de configuratia aceasta (am 2 x 1 TB Caviar green 64 Mb cache)P.S. Accept corectii daca-s eronate informatiile Quote
ovidelu47 Posted September 2, 2012 Author Report Posted September 2, 2012 Daca l-am cumparat pe cel recomandat asta este faza e ca am nevoie de dvd writer am scris mai sus . Quote
Beginner112 Posted September 2, 2012 Report Posted September 2, 2012 DVD-rw gasesti peste tot...ti-l iei pe care-l vrei, eventual iti alegi culoarea Quote
ovidelu47 Posted September 3, 2012 Author Report Posted September 3, 2012 Tu ai citit ce am scris eu ? Am spus asa : daca e cineva sa imi recomande unul mai ieftin ca acela de la pc garage cu tot cu garanie ca acolo sau un cupon de reducere pentru ala de al pc garage. Quote