Jump to content

Beginner112

Members
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

About Beginner112

  • Birthday 02/08/1985

Converted

  • Biography
    Here to LEARN !
  • Location
    Constanta
  • Interests
    Masini,Calculatoare
  • Occupation
    Navigator

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Beginner112's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Am citit undeva ca in vreo 20 ani populatia tiganeasca o sa fie egala cu populatia romaneasca. Am sa caut articolul si-l voi pune aici Nu prea cred eu ca se vor realiza "adunari" de genu asta.....dar daca intr-adevar se va infiinta una....sunt sanse destul de mari sa particip si eu.
  2. E ceva necurat aici....e prea...."bine"
  3. Sfatul meu este sa-l pui in RO.....asa induci strainii in eroare
  4. 100% de acord, Emag...niste bulangii imensi ! e-tc.ro au fost salvarea mea pana acum
  5. 3 Monitoare Inseamna ca daca iti arat NFS pe un Smart TV LED Full HD 55" ti se scoala
  6. Iti recomand e-tc.ro ... sunt seriosi oamenii, eu doar de la ei cumpar de ani de zile...si nu m-au dezamagit niciodata, sunt foarte seriosi si la garantii, schimba pisele instant pe baza a un simplu "defect report" (te pune sa scrii undeva ce are) si atat, primesti noua piesa. La preturi....ai sa te convingi si tu cum stau, montajul ti-l poti face si singur (e la mintea cocosului, toate piesele au un singur sens de montaj, n-ai cum sa gresesti) iar curieratu este ieftin.
  7. Poti sa iei una....si mai tarziu daca mai ai nevoie...mai pui inca una, nu-i obligatoriu sa-ti iei 2 din prima.... P.S. Placile trebuie sa fie identice
  8. Am luat "link-u" din Payment Proof-ul tau sau mai bine zis... l-am gasit pe google :>
  9. Crossfire = 2 Placi video separate in paralel pe sloturi PCI-Ex 16x, deci...in functie de placa de baza obtii 50%-100% din puterea celei de-a 2-a placa video, n-are nici o treaba cu video integrat....ala este in cazu in care n-ai bani de-o placa video calumea...sa ti se aprinda monitoru, n-are performante reale:) Virtualization Technology = nuclee virtuale oferite de placa de baza in functie de nucleele procesorului. De ex ai un....Six-Core...ti se mai adauga inca 2, deci vei avea 8 nuclee. (nu mai tin minte exact care-s ratiile)
  10. Eu ascult niste tigani la colt care se injura si se ameninta cu injunghierea\decapitarea\violul,etc Si asta:
  11. In 3000 lei iti faci un PC destul de bun. Cel mai bine ar fi sa te orientezi pe AMD\ATI (cel mai bun raport calitate\pret) Minim un Quad la vreo 3400 Video 1024 MB\256 biti\800 Mhz proc. grafic (minim) cu dx11 HDD eventual 2x500 GB in RAID 0 (viteza mult mai mare, si o alternativa mult mai buna decat un SSD...care dupa cum spuneai si tu...e un moft) RAM...pentru moment ti-ar ajunge si 4 GB la 1300 Mhz (ram-ul este ieftin....bagi pe parcurs daca mai ai nevoie) Optional si o placa audio Creative X-Fi daca esti mai meloman....e o diferenta de la cer la pamant intre ea si una On-Board DVD-RW....sincer nu ai nevoie (pe net gasesti tot ce ai nevoie, iar instalari de WIN le poti face de pe stick) deci poti folosii banii pentru celelalte piese. Placa de baza...orienteaza-te spre una cu suport Crossfire si daca se poate si cu "Virtualization Technology". Cu un PC de genu asta....joci orice in FULL Detail\FULL HD (1920x1080 rez)
×
×
  • Create New...