SimeTrie95 Posted August 29, 2012 Report Posted August 29, 2012 NOTA: Nu cred ca va deranjeaza.... Faptu ca v-am zis. Quote
.Slacker Posted August 29, 2012 Report Posted August 29, 2012 Nu cred ca esti in masura sa comentezi. Si mai ales despre daatdraqq Quote
Nytro Posted August 29, 2012 Report Posted August 29, 2012 E extrem de dificil sa scrii .userinfo { overflow:hidden } in fisierul CSS. Ti-ai putea strica mouseul dand click-uri sau ti-ai putea fractura degetele intre butoanele de la tastatura.Aia e altceva Rambo. Tot o sa arate urat, chiar daca nu mai iese din chenar si e doar "taiata". Quote
GraphLog Posted September 2, 2012 Report Posted September 2, 2012 Nu cred ca esti in masura sa comentezi. Si mai ales despre daatdraqq Eu nu va inteleg ce va cacati atata pe voi."BA NU COMENTA TU DE ALA BAAA FRAEREE"Il cunosti tu ma personal, ai fost la bere cu el?Sau esti pupincurist?//Nu intelegeti gresit, nu am nimic cu datadraqq, mi se pare un user de calitate, dar nu stiu cum s-ar fi intamplat ca LegioNRST sa se fi intalnit cu cineva de pe forum si sa nu fie in spitalizare deja. Quote
Vlachs Posted September 6, 2012 Report Posted September 6, 2012 dar nu stiu cum s-ar fi intamplat ca LegioNRST sa se fi intalnit cu cineva de pe forum si sa nu fie in spitalizare deja.Mai da rai mai sunteti toti.daatdraqq e "familie" deja, voi restu ... nu prea ne intereseaza ce faceti.Gecko ti-ai luat niste figuri... Quote
.Slacker Posted September 6, 2012 Report Posted September 6, 2012 Eu nu va inteleg ce va cacati atata pe voi."BA NU COMENTA TU DE ALA BAAA FRAEREE"Il cunosti tu ma personal, ai fost la bere cu el?Sau esti pupincurist?//Nu intelegeti gresit, nu am nimic cu datadraqq, mi se pare un user de calitate, dar nu stiu cum s-ar fi intamplat ca LegioNRST sa se fi intalnit cu cineva de pe forum si sa nu fie in spitalizare deja.Nu, nu il cunosc dar cum a zis si ElChief..este deja "familie" la ceva de genu' ma refeream. Iar tu? Bine ai plecat >< Quote