-E-xPeRiEnCe Posted August 29, 2012 Report Posted August 29, 2012 (edited) Azi mi-am postat un topic la categoria market sa imi cumpar un cont pe un site. M-a contactat un user pe numele lui acemaker. I-am dat id-ul de mess, m-a adaugat in lista si i-am cerut mai multe detalii despre acel cont/invitatie pe care trebuia sa mi-o dea. A tinut-o pe a lui ca nu poate da tw, poze, ca nu ma cunoaste si pule maturi. Am zis ca 3euro, da-i in pl, mai ales daca imi da si numarul de telefon. I-am transferat, nu a mai raspuns, tipic romanesc, la ce ma asteptam.Pozele cu discutia sunt mai jos:----------------------------------------------------------------------------------------imgur: the simple image sharerimgur: the simple image sharerimgur: the simple image sharerimgur: the simple image sharerimgur: the simple image sharerimgur: the simple image sharer----------------------------------------------------------------------------------------Am descoperit dupa numarul de telefon 0740778019 niste topicuri foarte interesante pe Computergames.ro.----------------------------------------------------------------------------------------Cum am fost furat...EPIC Story inside. - Page 77Cum am fost furat...EPIC Story inside. - Page 104[Vând] PowerlevelChiar si unul pe RST:https://rstcenter.com/forum/51670-alexandru-paul-tepar.rstCeva anunt posibil al lui:Anunturi gratuite FI6K5P: Televizor LCD Samsung, 81cm, Full HD 32D550 - vinde rapid cumpara online auto imobiliare VindeRapid.roMa mai uit pe aici sa vad ce mai gasesc. Nu de alta, dar sa nu mai cada si altii in plasa lui ca vad ca trage tepe cu, conturi de wow si alte de-astea cu sume destul de mari. Edited August 29, 2012 by [E]xPeRiEnCe
Guest Kovalski Posted August 29, 2012 Report Posted August 29, 2012 (edited) Si de ce faci topic pentru treaba asta? V-am facut un topic special unde sa anuntati tepele!Daca ai ceva de reclamat o faci acolo.https://rstcenter.com/forum/56356-anuntati-tepele-aici.rstclosed+trash Edited August 29, 2012 by ps-axl
wildchild Posted August 29, 2012 Report Posted August 29, 2012 Pula mea, adunati-va toti astia care ati fost tepuiti si platiti un 300 de euro la ucrainean sa va aduca o mana sau un picior. Nu-i mai arde apoi la ala sa mai dea tepe in viata lui.