schizofrenicu2023 Posted August 29, 2012 Report Posted August 29, 2012 Am citit pe undeva zilele astea de un Motorola Razr ce foloseste un OS propriu dar care a fost hackuit si au reusit sa ii puna alt OS . Credeti ca se poate schimba in vreun fel os-ul pe Lg ku990 viewty? are cineva vreo idee cum ?( THIS OS IS TERRIBLE ! ) fara bataie de joc ..multumesc Quote
BogdanNBV Posted August 29, 2012 Report Posted August 29, 2012 Chestiei aleia nu-i poti zice sistem de operare, si nu nu poti, am avut eu un lg kp501 prin 2010 si nu a reusit nimeni sa-i schimbe asa-zisul sistem de operare, in prezent nu stiu, posibil sa fi gasit ceva metode, dar inafara de a-l flash-uii cu o imagine modificata nu cred ca poti mai mult Intra aici poate gasesti ceva noutati. Quote
schizofrenicu2023 Posted August 29, 2012 Author Report Posted August 29, 2012 @BogdanNBV , nici eu nu prea am gasit pe "gugal" nustiu ce .. avand in vedere ca e o versiune mai noua 990i viewty-u si ca au mai avansat si baietii :]] ma gandesc ca poate cineva are vreo idee sau poate chiar a facut-o . nici prin alte metode mai putin obisnuite nu se poate ? Quote
CristianRoflmao Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 nu ai cum ma sa-i schimbi OS-ul,e prea slab procesorul rami nici nu mai zic .La telefonanele astea lg cookie,viewty si altele din categoria cookie se poate schimba doar tema si se pot edita fisiere din firmware gen meniul,widget,keylock,musicplayer etc.@BogdanNBV linkul ce i l-ai dat tu e pt lg cookie nu pt viewtypt viety click here -> LG KU990sunt teme destule pt el.Bafta ! Quote
djpliku Posted September 5, 2012 Report Posted September 5, 2012 Dac? era Android nu aveai probleme xda-developers Quote