Jump to content
schizofrenicu2023

LG Ku990 viewty OS hacking ?

Recommended Posts

Posted

Am citit pe undeva zilele astea de un Motorola Razr ce foloseste un OS propriu dar care a fost hackuit si au reusit sa ii puna alt OS .

Credeti ca se poate schimba in vreun fel os-ul pe Lg ku990 viewty? are cineva vreo idee cum ?

( THIS OS IS TERRIBLE ! )

fara bataie de joc ..multumesc

Posted

Chestiei aleia nu-i poti zice sistem de operare, si nu nu poti, am avut eu un lg kp501 prin 2010 si nu a reusit nimeni sa-i schimbe asa-zisul sistem de operare, in prezent nu stiu, posibil sa fi gasit ceva metode, dar inafara de a-l flash-uii cu o imagine modificata nu cred ca poti mai mult :)

Intra aici poate gasesti ceva noutati.

Posted

@BogdanNBV , nici eu nu prea am gasit pe "gugal" nustiu ce .. avand in vedere ca e o versiune mai noua 990i viewty-u si ca

au mai avansat si baietii :]] ma gandesc ca poate cineva are vreo idee sau poate chiar a facut-o . nici prin alte metode mai putin obisnuite nu se poate ?

Posted

nu ai cum ma sa-i schimbi OS-ul,e prea slab procesorul rami nici nu mai zic .

La telefonanele astea lg cookie,viewty si altele din categoria cookie se poate schimba doar tema si se pot edita fisiere din firmware gen meniul,widget,keylock,musicplayer etc.

@BogdanNBV linkul ce i l-ai dat tu e pt lg cookie nu pt viewty

pt viety click here -> LG KU990

sunt teme destule pt el.

Bafta !