Jump to content
caramea

Cumpar [Samsung Galaxy S3]

Recommended Posts

Posted (edited)

Cum spune si titlul cumpar Galaxy S3. Nu veniti cu oferte aiurea pentru ca, cunosc preturile.

Edit: Ca sa nu se faca offtopic, astept ofertele doar pe PM

Edited by caramea
Posted

Iti dau eu, dar nu are carcasa spate. Vroiam sa vad cat rezista (comparam materialul cu cel al unui iPhone 4s) si am rupt-o. N-am tras tare de ea, dar o data a facut poc. Iti dau si carcasa pe din doua, sa vezi ca e rupta de mine, cu cazut sau alte alea. Fa-mi un pret.

PS: Nu te sfatuiesc sa-l cumperi totusi, te pisi pe ele de Samsung-uri.

Posted
Iti dau eu, dar nu are carcasa spate. Vroiam sa vad cat rezista (comparam materialul cu cel al unui iPhone 4s) si am rupt-o. N-am tras tare de ea, dar o data a facut poc. Iti dau si carcasa pe din doua, sa vezi ca e rupta de mine, cu cazut sau alte alea. Fa-mi un pret.

PS: Nu te sfatuiesc sa-l cumperi totusi, te pisi pe ele de Samsung-uri.

Pai fa-mi tu un pret ca tu esti vanzatorul :)

Posted
salut, am unul folosit 2 luni, între?inut, cu garan?ie la orange. spune-mi cât e?ti dispus s? oferi. apropo, e alb

Iti spun acelasi lucru ca si lui Fitty, tu esti vanzatorul, tu faci pretul :)

Posted

S3 negru, casti,incarcator si cablu de date + garantie. Arata 9.5/10 se cunoaste ca a fost folosit. 17 bastoane si e al tau. Merge pe orice retea.

Posted
S3 negru, casti,incarcator si cablu de date + garantie. Arata 9.5/10 se cunoaste ca a fost folosit. 17 bastoane si e al tau. Merge pe orice retea.

La 17 il gasesc in tipla. Multumesc oricum de oferta.

Posted

Salut. Am ?i eu un samsung galaxy s 3 16gb albastru garan?ie 1an ?i 9 luni stare impecabil?. Accesorii:hus? flip cover, carte, cutie, c??ti, folie display aplicata, înc?rc?tor +cablu de date. Pre? 1300 lei.

Posted

Salut am eu un s3 il dau cu 1000 .

am la el incarcator cablu de date husa si card de 16gb folie pe fata si carbon pe spate.

singura problema ii ca mi sa luat cromul de pe banda laterala (nu ii julit sau altceva ) pur si simplu i-a cazut cromul de pe banda

mai multe detalii la 075-210-6722 :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...