caramea Posted September 5, 2012 Report Posted September 5, 2012 (edited) Cum spune si titlul cumpar Galaxy S3. Nu veniti cu oferte aiurea pentru ca, cunosc preturile.Edit: Ca sa nu se faca offtopic, astept ofertele doar pe PM Edited September 5, 2012 by caramea
voodoo Posted September 5, 2012 Report Posted September 5, 2012 cumpara replica fidela la samsung galaxy s3, are aceleasi componente, pe mine m-a cucerit, merge excelent.
caramea Posted September 5, 2012 Author Report Posted September 5, 2012 cumpara replica fidela la samsung galaxy s3, are aceleasi componente, pe mine m-a cucerit, merge excelent.Replica e .. replica.
Fitty Posted September 5, 2012 Report Posted September 5, 2012 Iti dau eu, dar nu are carcasa spate. Vroiam sa vad cat rezista (comparam materialul cu cel al unui iPhone 4s) si am rupt-o. N-am tras tare de ea, dar o data a facut poc. Iti dau si carcasa pe din doua, sa vezi ca e rupta de mine, cu cazut sau alte alea. Fa-mi un pret.PS: Nu te sfatuiesc sa-l cumperi totusi, te pisi pe ele de Samsung-uri.
caramea Posted September 5, 2012 Author Report Posted September 5, 2012 Iti dau eu, dar nu are carcasa spate. Vroiam sa vad cat rezista (comparam materialul cu cel al unui iPhone 4s) si am rupt-o. N-am tras tare de ea, dar o data a facut poc. Iti dau si carcasa pe din doua, sa vezi ca e rupta de mine, cu cazut sau alte alea. Fa-mi un pret.PS: Nu te sfatuiesc sa-l cumperi totusi, te pisi pe ele de Samsung-uri.Pai fa-mi tu un pret ca tu esti vanzatorul
salutgabi Posted September 5, 2012 Report Posted September 5, 2012 salut, am unul folosit 2 luni, între?inut, cu garan?ie la orange. spune-mi cât e?ti dispus s? oferi. apropo, e alb
caramea Posted September 6, 2012 Author Report Posted September 6, 2012 salut, am unul folosit 2 luni, între?inut, cu garan?ie la orange. spune-mi cât e?ti dispus s? oferi. apropo, e albIti spun acelasi lucru ca si lui Fitty, tu esti vanzatorul, tu faci pretul
Bebe Posted September 6, 2012 Report Posted September 6, 2012 S3 negru, casti,incarcator si cablu de date + garantie. Arata 9.5/10 se cunoaste ca a fost folosit. 17 bastoane si e al tau. Merge pe orice retea.
caramea Posted September 6, 2012 Author Report Posted September 6, 2012 S3 negru, casti,incarcator si cablu de date + garantie. Arata 9.5/10 se cunoaste ca a fost folosit. 17 bastoane si e al tau. Merge pe orice retea.La 17 il gasesc in tipla. Multumesc oricum de oferta.
caramea Posted September 7, 2012 Author Report Posted September 7, 2012 Scump, odata ce aici e 2000 Galaxy s3 oferte si reduceri - Okazii.ro (stare produs Nou) ...
danielasus Posted June 3, 2013 Report Posted June 3, 2013 Salut. Am ?i eu un samsung galaxy s 3 16gb albastru garan?ie 1an ?i 9 luni stare impecabil?. Accesorii:hus? flip cover, carte, cutie, c??ti, folie display aplicata, înc?rc?tor +cablu de date. Pre? 1300 lei.
onslaught Posted June 3, 2013 Report Posted June 3, 2013 Daca tot ai garantie 1 an si 9 luni , cam atat de vechi e si topicul asta.
ultrafan996 Posted October 15, 2013 Report Posted October 15, 2013 Salut am eu un s3 il dau cu 1000 .am la el incarcator cablu de date husa si card de 16gb folie pe fata si carbon pe spate.singura problema ii ca mi sa luat cromul de pe banda laterala (nu ii julit sau altceva ) pur si simplu i-a cazut cromul de pe banda mai multe detalii la 075-210-6722