Jump to content
wNNkz0r

Vand webhosting la 1$ Lunar

Recommended Posts

wNNkz0r, inteleg ce vrei sa zici cu "nelimitat", tu crezi ca hostingul e obligat sa-ti asigure spatiu nelimitat, adica atunci cand se umple sa-ti mai bage cate un hdd de 2tb, sa stii ca nu e asa. Acolo e spatiu necontorizat, nu nelimitat.

tex, nu te pune la mintea lui ca pierde contul de reseller si mai are omul site-uri hostate...

Link to comment
Share on other sites

Datorita oamenilor ca tine fara cunostinte necesare si cu un tupeu de prost gust are de suferit o industrie intreaga, si vorbesc de toate ramurile (hosting, programare, pentest, etc). Puneti pentru serviciile voastre preturi foarte mici, scazand drastic pretul pietei, serviciile oamenilor cu adevarat competenti parand de-a dreptul astronomice.

Link to comment
Share on other sites

Sa nu-l stearga. Cineva trebuie dat exemplu. La fel cum spunea kNight, voi stricati piata; Indiferent de domeniu. De la webdesing la webhosting etc.

Daca ar fi totul asa nelimitat cum spui tu, cu 1$ pe luna mi-as deschide si eu firma de webhosting.

L.E: "1. http://real-gamers.net - Up From 11 September 2012 - To 11 February 2013" Sa moara gibilan, firma ta vede-n viitor?

Edited by hades
Link to comment
Share on other sites

Nu sufera nicio industrie. La un site de genul, trag doar baietii care vor sa isi puna un stealer, sa dea ceva email-uri ... si cam atat. Nu are date de contact, telefon, date de identificare firma, adresa, prezenta online decenta .... practic nu are nimic, asa ca nu este un concurent pentru ceilalti care ofera hosting. Este pur si simplu un site al unui om care vrea sa inceapa cumva un mic business.

Serios acum, cine ar dori sa aiba clienti care ar cumpara servicii dupa astfel de site?

Ca oferta cu nelimitatul in HOSTING (unde resursele sunt limitate si epuizabile) este trasa de par, asta e altceva. Am vrut doar sa-i atrag atentia ca asa ceva nu exista. Sunt furnizor de hosting de prin 2002 (la vremea aia hosting se facea pe amd athlon) si sunt de acord ca poti oferi trafic nelimitat (la o anumita latime de banda si la un pret decent), insa spatiu nelimitat este EXCLUS. Storage-ul costa al dracului de mult si nu iti permiti sa-l dai cu 1 dolar pe luna. De asemenea, suportul tehnic costa; suport tehnic pe care nu il poate oferi, neavand experienta.

Deci, nu are rost sa radem de el, probabil este elev si incearca sa faca si el un ban de vacanta (chiar daca se gandeste la un adevarat business)

Edited by aelius
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...