crs12decoder Posted September 15, 2012 Report Posted September 15, 2012 Am vazut clipul.Cred ca e vorba de ambele variante.As fi curios daca imi poate indica cineva un documentar care se ocupa cu studiul spiritului de turma al oamenilor. E foarte interesant cum ii poti induce unui grup restrans de persoane o anumita idee si in timp, exista o sansa ca ideea respectiva sa se propage exponential.E vorba de acceptare sociala.Omul nu cumpara anumite chestii pentru ca ar avea cu adevarat nevoie de ele. Adica eu cunosc persoane care folosesc iPhone-ul doar ca sa vorbeasca la el si sa scrie SMS-uri. In rest nu-l folosesc pt. absolut nimic.. nici macar pt jocuri.Daca esti cumva diferit fata de majoritatea persoanelor, vei incepe sa fii izolat.Nu zic ca iPhone-ul nu e un produs bun si frumos. Dar el se vinde cel mai bine in general din cauza mentalitatii sociale.La fel cum e si cu masinile. Ex. BMW Quote
Guest Nemessis Posted September 15, 2012 Report Posted September 15, 2012 Gagica care spunea ca se misca mai bine decat 4s-ul ei nu cred ca e proasta ci a reactionat normal. Probabil si-a umplut telefonul personal cu aplicatii, muzica etc si logic ca telefonul pe care l-a primit de la reporter se misca mai bine daca nu avea instalat nimic pe el. Logic ar fi ca telefonul dat "in teste" sa aiba doar aplicatiile din fabrica deci se misca super rapid.Macar o parte din ceilalti indivizi intervievati au raspuns in felul ala pentru ca li s-a cerut o opinie si au fost atenti la detalii fata de care nu au prezentat interes cand si-au cumparat propriile iphone-uri, iar mintea iti joaca feste cand ti se cere sa te concentrezi asupra detaliilor pe care le-ai mai avut in fata ochilor dar nu le-ai acordat prea mare importanta la timpul respectiv. Daca ei sunt detinatorii aceluiasi model si il aveau la ei logic ar fi fost sa scoata propriul telefon din buzunar si sa faca comparatia intre cele doua aparate. Dar cand ai camerele de filmare indreptate catre tine e cam greu sa gandesti la rece si esti mult mai atent sa nu te faci cumva de ras si sa iti fie afectata pozitia sociala in mod negativ. Quote
eassy Posted September 15, 2012 Report Posted September 15, 2012 iPhone: un brand cu mult prea multa reclama. mass-media face tot. Quote
alien Posted September 15, 2012 Report Posted September 15, 2012 Presupun totusi ca au fost oameni care si-au dat seama ca e 4S si nu 5, dar au fost scosi din video. Quote