dizzy Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 voi vedeti ce tutoriale sunt la sectiunea de tutoriale? ca majoritatea nici nu zgarie suprafata. they're a joke!. sugestia mea este sa nu mai fie pus orice acolo. sa fie selectate din ele si lasate cele din care chiar poti invatza. ca asa va faceti de ras .... sincer. Quote
cein Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 nu cred ca ne facem de ras ... dar ar fi o idee sa ramanta acolo numai tutoriale interesante... Quote
dizzy Posted May 11, 2007 Author Report Posted May 11, 2007 nu crezi ca ne facem de ras pentru ca nu stii forum-urile din afara. acolo sa vezi forum serios in domeniu. Quote
kw3rln Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 dizzy in curand se termina cms-ul si acolo va fi sectiune de tutoriale si vor puse cele mai bune ! pe forum se poate discuta orice momentan ! Quote
ENCODED Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 dizzy : in primul rand noi nu suntem cei de afara si nu trebuie sa ne fie exemple pt ka noi trebuie sa fim mai presus dekat ei . In al doilea rand tutorialele trebuie sa fie facute pentru toate categoriile de cunoskatori si necunokatori ... , deci trebuie sa fie pe intelesul tuturor Deci tutoriale pt incepatori , avansati si experti si in al 3`ilea rand ... din cei 2000 de utilizitari , pun pariu ka cel putin 50 intra pe forum sa invete ----------------Numai Bine!ENCODED.---------------- Quote
dizzy Posted May 11, 2007 Author Report Posted May 11, 2007 cei de afara nu trebuie sa fie model dar macar sa ii ajungem trebuie. cat despre tutorialele pentru toate nivele sunt de acord, dar sa fie tutoriale nu 2-3 chestii si gata. ala nu e tutorial. iar daca zici ca 50 intra sa invete ... doar aia merita sa fie aici. Quote
escalation666 Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 dizzy da-ne un exemplu de tutorial complet si profesionist realizat de tine .orice argument trebuie sustinut si de exemple concrete nu? Quote
dizzy Posted May 11, 2007 Author Report Posted May 11, 2007 eu nu fac tutoriale. dar le apreciez pe cele bune. Quote
cein Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 daca nu faci de ce le apreciezi ? Nu le apreciezi numai pe cele bune ca daca era asa nu mai exista topicul asta.. Quote
dizzy Posted May 11, 2007 Author Report Posted May 11, 2007 cein nu prea reusesc sa inteleg ce vrei sa spui, reformuleaza. Quote
cein Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Adica tu ai zi ca numai apreciezi tutorialele bune.. dar facand acest topic tu le critici pe cele rele.. chiar daca tu ai zis ca tu apreziezi numai acelea bune.oricum nu am nimic cu tine stai linistit .. ok ? Quote
dizzy Posted May 11, 2007 Author Report Posted May 11, 2007 tot nu prea inteleg ce vrei sa spui. dar da .. apreciez tutorialele bune iar aici am facut topicul ca sa spun ca majoritatea din sectiunea de tutoriale sunt degeaba. Quote
zbeng Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 nenea mai uitate oleaca la tutoriale si daca crezi ca is degeaba nu te obliga nimeni sa le citesti Quote
rimagheo Posted May 14, 2007 Report Posted May 14, 2007 Dupa umila mea parere nici un tutorial nu este facut degeaba. Daca pt mine este neinteresant sau descrie lucruri arhi-stiute, pt altii poate este de un real folos. Eu apreciez orice fel de tutorial, chiar daca pe unele mai mult iar pe altele mai putin. Cel putin apreciez efortul de al scrie. Poate pare absurd dar azi am facut pt cineva un tutorial de folosire Daemon Tool, cu text, poze; chiar daca la inceput am ras 2 minute citind cererea acelui user. Orice tutorial este bine-venit. Quote
Ras Posted May 14, 2007 Report Posted May 14, 2007 Dupa umila mea parere nici un tutorial nu este facut degeaba. Daca pt mine este neinteresant sau descrie lucruri arhi-stiute, pt altii poate este de un real folos. Eu apreciez orice fel de tutorial, chiar daca pe unele mai mult iar pe altele mai putin. Cel putin apreciez efortul de al scrie. Poate pare absurd dar azi am facut pt cineva un tutorial de folosire Daemon Tool, cu text, poze; chiar daca la inceput am ras 2 minute citind cererea acelui user. Orice tutorial este bine-venit.iti dai seama ca omu' e incepator daca a cerut asa ceva...si inca ceva... mai bine va ganditi cu totii cum erati la inceput cand nu stiati mai nimic...si inca ceva... mereu o sa fie unu mai bun adica unu care sa stie mai multe... Quote