bt.ionut Posted September 19, 2012 Report Posted September 19, 2012 am codul: WebBrowser1.Document.GetElementById("login").InvokeMember("click")ar trebuie sa dea click pe id(login) insa nu da pentru ca e hidden, si nustiu cum sa scriu sa poata da click."login" <div > <input style="margin-left:5px;" type="image" src="images/login.gif"/> <input type="hidden" id='login' name='login' value="sent" /> </div>merci. Quote
SilviuSDS Posted September 19, 2012 Report Posted September 19, 2012 De fapt el da click, dar tu nu ai nimic care sa se execute la onclick. Quote
DarkyAngel Posted September 19, 2012 Report Posted September 19, 2012 p?i pentru ce ai nevoie de click? vrei s?-l faci înapoi vizibil? vrei s? dai submit la form? Quote
Sim Master Posted September 19, 2012 Report Posted September 19, 2012 N-ai cum sa dai click pe un input type="hidden" pentru ca la ala nu e nimic vizibil si n-are nicio actiune care sa o execute la click. Daca vrei sa dai trimiti un formular va trebui sa faci un <form> iar apoi sa ii dai submit. Quote
bt.ionut Posted September 19, 2012 Author Report Posted September 19, 2012 De fapt el da click, dar tu nu ai nimic care sa se execute la onclick.Already now that.p?i pentru ce ai nevoie de click? vrei s?-l faci înapoi vizibil? vrei s? dai submit la form?Vreau sa dau submit la form.N-ai cum sa dai click pe un input type="hidden" pentru ca la ala nu e nimic vizibil si n-are nicio actiune care sa o execute la click. Daca vrei sa dai trimiti un formular va trebui sa faci un <form> iar apoi sa ii dai submit.Cum sa fac un form daca formul nu e al meu, ceea ce vroiam eu este in login website in vb. Quote
DarkyAngel Posted September 19, 2012 Report Posted September 19, 2012 Document.GetElementById("id-formului").submit; sau ( parc? ) , document.id-formului.submit();// nu am în?eles prea bine ce vrei s? faci Quote
symboss Posted September 19, 2012 Report Posted September 19, 2012 (edited) del Edited August 14, 2020 by symboss Quote
Xander Posted September 20, 2012 Report Posted September 20, 2012 omul nu vrea sa faca o pagina a lui... vrea sa automatizeze prin .net o pagina existenta incearca: c# - How do I submit a form inside a WebBrowser control? - Stack Overflowforeach (HtmlElement form in webBrowser1.Document.Forms) form.InvokeMember("submit");sauHtmlElement form = webBrowser1.Document.GetElementById("FormID");if (form != null) form.InvokeMember("submit"); Quote