Jump to content
tromfil

Certificate SSL gratuite

Recommended Posts

StarSSL e un serviciu destul de bun ,evident va trebui confirmat in fiecare luna domeniul dealtfel expira si e gratuit doar primul an , trebuie confirmata si identitatea prin scanarea unui document de identitate si confirmarea unui numar de telefon existent prin care te pot contacta pentru a valida contul si nu in ultimul rand un email decent dealtfel daca careva apare cu email de Yahoo si cu un nume de domeniudivers e putin convingator (E important ca email/ul sa apartina aceluiasi domeniu ).Si Godaddy ofera 1 certificat gratuit pentru un domeniu daca demonstrezi ca proiectul e OpenSource.Si aici trebuie trimise documentele si confirmata identitatea.Apropo companiile sunt doar pe post de Third Party care semneaza certificatele, cheile pentru webserver vin generate si configurate in autonomie.

Edited by pyth0n3
Link to comment
Share on other sites

Apropo companiile sunt doar pe post de Third Party care semneaza certificatele, cheile pentru webserver vin generate si configurate in autonomie.

Pe server se genereaza CSR si KEY-ul; Certificatul propriu zis este CRT-ul si este emis de o autoritate. Deci acel "Third Party" este defapt inclus in radacina browserelor.

ps: explicatie ca in cazul in care apare vreun gigel care crede ca certificatele self signed sunt valide si recunoscute de browsere.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...