gallardo Posted September 22, 2012 Report Posted September 22, 2012 salut am si eu nevoie de un site ceva bun cu programe romanesti din romania bineinteles gratuite am avut cont pana ieri pe un site care era gratuit si se vedea destul de bine iar acum vor bani miau taiat "craca" :">am incercat cu sopcast shoutcast nu stiu care este diferenta da oricum nu merge si nu vreau sa folosesc internet explorer cauza e simpla imi face niste procese atat de mari ca imi blocheaza calculatoru cum il deschid o ia razna se blocheaza nu mai raspunde se fute tot ecranu adica imi dispare tot explorer exe nu mai vrea sa mearga cam asta este mesajul tradus Quote
Blackvein Posted September 22, 2012 Report Posted September 22, 2012 Salut! Singurul din Romania care il cunosc eu si merita atentia pentru programele gratuite romanesti este Cool TV Online Gratis pe internet - Pentru toata familia si este in internet explorer. Altele nu cred ca merg sau au 4-5 programe doar. Quote
gallardo Posted September 22, 2012 Author Report Posted September 22, 2012 multumesc merge da nu se vede prea bine mai au si banda mare degeaba momentan ma multumesc cu putin era mai frumos spicetv Quote
MisterUnknown Posted September 22, 2012 Report Posted September 22, 2012 multumesc merge da nu se vede prea bine mai au si banda mare degeaba momentan ma multumesc cu putin era mai frumos spicetvNu cunosc altceva decat in internet explorer,poti incerca asta: etvonline.ro, tv online,live tv online Romania etvonline.ro, tv online,live tv online RomaniaIti instaleaza toolbar-ul lor prin care poti selecta programele.Succes@!! Quote
skull Posted September 22, 2012 Report Posted September 22, 2012 Windowz: TvWave - Linux: tv-maxe Quote