Antonim Posted September 27, 2012 Report Posted September 27, 2012 (edited) First jobAm nevoie de o persoana capabila sa creeze aplicatii (apps) - partea de programare pentru Facebook.Ideal ar fi ca persoana sa fie din Bucuresti si sa poata lucra full time sau part time alaturi de echipa noastra."Sediul" se afla in Bucuresti in sectorul 3. Atata vreme cat persoana are adevarate abilitati, interes si disponibilitate de a face ceva, putem lucra si la distanta sau project based.Astept mesaje sau reply de la persoane care au mai facut astfel de aplicatii care sa contina experienta, disponibilitate temporala si pretentiile financiare.Second job Caut o persoana capabila sa obtina acces pe niste adrese de mail - @yahoo.com / @gmail.com sau direct pe FB pentru a prelua niste conturi cu acelasi nume. Din nou detalii in privat.Am raspuns pe PM la ce primisem.Desi am primit o recomandare din partea cuiva cu care am lucrat in trecut sa postez aici, vad ca acest anunt nu se bucura de interesul scontat.Din ce am citit aici pe forum, multi din useri sunt reticenti in ceea ce priveste conturile noi sau cu foarte putina activitate (recunosc ca ar fi cazul).Astept feedback din partea voastra pentru a vedea ce anume credeti ca lipseste din anunt si ce altceva ati vrea sa stiti in mod public.Sunt dispus sa vorbesc cu un moderator sau sa stabilim o intalnire astfel incat sa poata apoi sa va asigure ca este o oferta 100% serioasa.Multumesc---Data viitoare evita double post-ul, te rog frumos, pentru a nu primi warn. Multumesc ! Edited September 29, 2012 by MrRip Quote
c0d3r64 Posted September 28, 2012 Report Posted September 28, 2012 nu inteleg ce treaba ar avea un moderator... dar na, poti scrie ce vrei in postul tau Quote
begood Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 mai vag nu poti fi ?da detalii despre partea de facebook daca chiar vrei sa fii luat in seama Quote
Sithalkes Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 "Second job Caut o persoana capabila sa obtina acces pe niste adrese de mail - @yahoo.com / @gmail.com sau direct pe FB pentru a prelua niste conturi cu acelasi nume. Din nou detalii in privat."Asta e penala rau.Daca ar fii un borcan cu miere, si se baga careva, isi ia 3 ani cu suspendare, in cel mai fericit caz. Quote
Antonim Posted September 29, 2012 Author Report Posted September 29, 2012 @begoodPana acum am folosit aplicatii de genul:- posteaza un jpeg random- posteaza un jpeg random si da tag-uri unui numar de prieteni- posteaza un jpeg pe care genereaza informatii random in mai multe campuri- iti incarci o fotografie si foloseste un sistem de face recognition pentru a gasi o similitudine in foto dintr-un anumit folderCe am fi interesati:-alte tipuri de aplicatii decat cele mentionate mai sus-aplicatii care sa integreze jocuri flash sau java si sa trimita invitatii catre prieteni/posteze rezultate-orice alte aplicatii cu potential viral@Sithalkes Nu era o propunere legata de borcane cu miere, ci una de recuperare a unor conturi pe care nu mai exista acces sau au fost inchise de catre FB. Quote
djpliku Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 "Second jobCaut o persoana capabila sa obtina acces pe niste adrese de mail - @yahoo.com / @gmail.com sau direct pe FB pentru a prelua niste conturi cu acelasi nume. Din nou detalii in privat."Honeypot ?Daca nu, a?tept oferte în privat. Quote
Antonim Posted October 10, 2012 Author Report Posted October 10, 2012 Am lipsit o perioada din tara. Astept din nou mesajele voastre. Quote