Jump to content
nSnoopy

Kaspersky 2013 Final a fost lansat.

Recommended Posts

Kaspersky Lab ofera protectie avansata, prin noua generatie a suitelor de securitate pentru utilizatorii individuali

Kaspersky Internet Security 2013 protejeaza impotriva amenintarilor informatice si introduce Safe Money (Protectie Financiara), o noua tehnologie pentru securizarea tranzactiilor bancare

Kaspersky Lab ofera protectie avansata, prin noua generatie a suitelor de securitate pentru utilizatorii individuali

Kaspersky Internet Security 2013 protejeaza impotriva amenintarilor informatice si introduce Safe Money (Protectie Financiara), o noua tehnologie pentru securizarea tranzactiilor bancare

Kaspersky Lab lanseaza in Romania Kaspersky Internet Security 2013, suita de securitate premium, si Kaspersky Anti-Virus 2013, solutia de securitate esentiala, care dispun de o interfata grafica foarte usor de utilizat si includ tehnologii noi pentru un maximum de protectie impotriva tuturor categoriilor de amenintari informatice. O atentie deosebita este acordata securitatii aplicatiilor potential vulnerabile, prin introducerea optiunii Automatic Exploit Prevention, precum si protejarii complete a tranzactiilor bancare online, cu ajutorul optiunii Safe Money (Protectie Financiara).

„In procesul dezvoltarii noii generatii de produse pentru utilizatorii individuali, am acordat o atentie deosebita lucrurilor care ii ingrijoreaza cu adevarat pe acestia”, spune Eugene Kaspersky, CEO si co-fondator al Kaspersky Lab. „Stiind ca pierderea informatiilor confidentiale si a banilor reprezinta pericole importante, am creat un set complet de tehnologii pentru protectia lor. Kaspersky Internet Security 2013 este mai bun ca niciodata atunci cand vine vorba de securizarea datelor personale in timpul activitatilor online. Prin abordarea hibrida a securitatii si noile tehnologii Automatic Exploit Prevention si Safe Money, Kaspersky Internet Security 2013 ajuta utilizatorii sa-si personalizeze cel mai eficient sistem de securitate, care, in plus, este si foarte usor de configurat si de folosit”, completeaza Kaspersky.

Cele mai importante optiuni

Un motor antivirus nou, cu rata de detectie imbunatatita, pentru intregul peisaj de amenintari informatice

Tehnologia Automatic Exploit Prevention tinteste cel mai sofisticat malware, care exploateaza vulnerabilitati in programele software populare

Interfata grafica simplificata usureaza instalarea, activarea si utilizarea zilnica

Performante mai ridicate in situatiile tipice de utilizare si o autonomie mai mare a bateriei, pentru dispozitivele mobile

Noile optiuni ale Kaspersky Internet Security 2013

Safe Money este tehnologia care protejeaza banii utilizatorilor in timpul efectuarii de tranzactii bancare si de cumparaturi online

Noul modul anti-spam blocheaza cu eficienta corespondenta nesolicitata, economisind timp

Tehnologia din spatele unei suite de securitate avansate

Kaspersky Internet Security 2013 ofera un set de tehnologii noi, create pentru a proteja impotriva celor mai raspandite si sofisticate amenintari informatice, care tintesc datele personale si conturile bancare. Printre cele mai importante se numara Automatic Exploit Prevention si Safe Money.

Protectie in fata exploit-urilor „zero-day”

Tehnologia Automatic Exploit Prevention a fost proiectata pentru a raspunde celor mai sofisticate amenintari – acelea care exploateaza vulnerabilitati in cele mai raspandite programe software. Exploit-urile reprezinta arma preferata a infractorilor cibernetici atunci cand initiaza atacuri de tip „drive-by download” (utilizatorul isi infecteaza sistemul prin simpla accesare a unei pagini web).

Automatic Exploit Prevention protejeaza utilizatorii Kaspersky Lab in fata acestor tipuri de exploit-uri, inclusiv impotriva celor care utilizeaza vulnerabilitati de tip „zero-day”. Acestea din urma sunt cele mai periculoase, deoarece infecteaza sistemul folosind brese de securitate nedescoperite inca, din soft-uri foarte populare. Pe baza experientei indelungate a Kaspersky Lab in domeniul securitatii IT, Automatic Exploit Prevention recunoaste activitatea neautorizata, initiata de un exploit, fara a bloca procesul normal de operare al aplicatiei potential vulnerabile, precum browser-ul de Internet, editorul de text etc. Aflati mai multe despre aceasta tehnologie aici:

Automatic exploit prevention

Cumparaturi online si tranzactii bancare in siguranta

Tehnologia Safe Money include un set diversificat de metode pentru protectia tranzactiilor online. Printre acestea se numara achizitiile online, lucrul cu sisteme electronice de plata, precum PayPal, sau accesarea de pe computer a contului de online banking. Disponibila in Kaspersky Internet Security 2013, noua tehnologie ofera protectie sporita operatiunilor bancare. Iata cum functioneaza:

Schimbarea automata a browser-ului in modul „Safe Browser”, atunci cand utilizatorul viziteaza site-urile de banking. Acesta izoleaza operatiunea de plata de restul activitatilor online, pentru a asigura faptul ca tranzactia nu este monitorizata.

Se activeaza automat in momentul vizitarii celor mai cunoscute website-uri de plati online, iar utilizatorul poate adauga in lista propria banca sau site de cumparaturi

Verifica autenticitatea paginii web pentru plati, pentru a asigura utilizatorul ca aceasta nu este falsa sau compromisa

Safe Money evalueaza nivelul general de securitate al computerului si avertizeaza utilizatorul cu privire la amenintarile de care trebuie sa tina cont inainte de a face plati bancare

Tastatura virtuala asigura introducerea in siguranta a parolelor si numerelor cardurilor bancare

Cititi mai multe informatii despre aceasta tehnologie aici:

Safe Money

Optiuni de securitate noi si imbunatatite

Atat Kaspersky Internet Security 2013, cat si Kaspersky Anti-Virus 2013 dispun de noul motor antivirus, care ofera un nivel mai ridicat de detectie pentru toate categoriile de programe periculoase, inclusiv pentru mostrele malware complexe. De asemenea, au fost introduse noi metode specifice pentru combaterea amenintarilor avansate, prin neutralizarea tentativelor de a introduce cod periculos in structura interna a proceselor de sistem. In acelasi timp, noile solutii de securitate Kaspersky Lab folosesc actualizari de dimensiuni mai mici si mai rapide pentru baza de date, datorita faptului ca o parte importanta a acesteia se afla in cloud.

Tastatura virtuala, creata pentru protectia in fata amenintarilor de tip keylogger in timpul utilizarii modulului Safe Money, este acum sustinuta de o noua tehnologie, numita Secure Keyboard. Aceasta foloseste un driver de tastatura special, care previne inregistrarea de catre un program periculos a informatiilor introduse prin tastatura. Un alt modul este cel de anti-phishing, care dispune de actualizari automate si detectie euristica imbunatatita a site-urilor care incearca sa fure parole sau alte informatii personale. Kaspersky Internet Security 2013 include si un nou motor anti-spam, necesar in identificarea mesajelor e-mail nesolicitate.

Compatibilitate deplina cu Windows 8

Kaspersky Internet Security 2013 si Kaspersky Anti-Virus 2013 sunt pe deplin compatibile cu Windows 8, noul sistem de operare Microsoft. Kaspersky Lab ofera protectie completa utilizatorilor de Windows 8, cu securizare sporita pentru aplicatiile folosite in noua interfata tactila si suport pentru noile optiuni de securitate ale sistemului de operare. Noua aplicatie Kaspersky Now ofera utilizatorilor de Windows 8 un sumar rapid cu privire la securitatea generala a PC-ului si permite lansarea celor mai importante optiuni ale Kaspersky Anti-Virus 2013 si Kaspersky Internet Security 2013, direct din noua interfata grafica. Aceasta aplicatie este disponibila pentru download gratuit in Windows Store. Mai multe informatii despre compatibilitatea cu Windows 8 gasiti aici:

Kaspersky – Windows 8 protection

Performanta ridicata si protectie „out-of-the-box”

Kaspersky Internet Security 2013 si Kaspersky Anti-Virus 2013 dispun de o noua interfata grafica, creata cu gandul la necesitatile utilizatorilor. De la instalare si pana la fereastra principala si cea de setari, noile produse Kaspersky Lab ofera o experienta imbunatatita, cu mai putine ferestre de tip pop-up si click-uri necesare pentru configurare. Ambele solutii de securitate pot fi personalizate, in functie de preferintele utilizatorilor avansati. De asemenea, procesul de instalare a fost accelerat si ofera posibilitatea activarii automate a produsului in diferite regiuni.

Video:

sursa: devirusare.com

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...