tuxiqul Posted October 3, 2012 Report Posted October 3, 2012 Am 3 servere pe care vreau sa la pun in diferite locatii. Prima mea optiune pt servere era Suedia pt legile care le au legate de privacy, insa dupa ce am analizat juridic problema nu este chiar asa. Guvernul suedez mentioneaza ca toata comunicatiile sunt interceptate si salvate de catre ei, ce ma face sa cred ca este un "marketing" pus foarte bine la punct de companiile suedeze care fac advertising pt vpn-uri ( NO LOGS on our servers ). Asta este foarte logic, deci companiile nu sunt obligate sa aibe loguri pt ca, guvernul o face deja ianinte lor. In schimb Panama pare ceea mai buna locatie, insa este foarte departe . Ceva sugestii ? Quote
aelius Posted October 3, 2012 Report Posted October 3, 2012 (edited) Pentru privacy recomand Germania. Dar sa nu tii warez sau mai stiu eu ce balauri.In legatura cu "Guvernul suedez mentioneaza ca toata comunicatiile sunt interceptate si salvate de catre ei" este valabila pentru home users. La data center e alt fel de retea. Edited October 3, 2012 by aelius Quote
tuxiqul Posted October 3, 2012 Author Report Posted October 3, 2012 (edited) Ms tex. M-am gandit la Germania si eu, ca o prima alternativa. Poti sa-mi recomanzi un datacenter ?. Si legat de interceptarea datelor in suedia, era mentionat asa "Guvernul suedez intercepteaza toate mijloacele de comunicare, internet, telefonie, etc" in vederea monitorizarii userilor care transmit si intercepteaza date, care sunt in afara Suediei. Edited October 3, 2012 by tuxiqul Quote