Elev Posted October 5, 2012 Report Posted October 5, 2012 (edited) Nume : Cosmin Ani : 18Ce vand ? : Steam cu counter-strike pe el .Cum vand ? : 5 euro , cod reincarcabil , vodafone ! / paypal .Contact : Y!M.... woficial/lordcosmiiinImagini pe messenger . Caut oamenii de incredere , nu dau tzepe . Nu vin la nimeni in pc ! Si nu dau eu primul steam-ul ! Repet , caut oamenii de incredere , nu pustani . UP Multumesc . Edited October 5, 2012 by Elev Quote
peleme Posted October 5, 2012 Report Posted October 5, 2012 Misto dar nu misto , mirosi a teapa.Ai 1 singur post pe acest forum si acela ca vrei sa vinzi ceva. Quote
Elev Posted October 5, 2012 Author Report Posted October 5, 2012 Da stiu . Am postat pe mai multe forumuri , sperand sa imi ia cineva steamul . Crede-ma nu sunt genul . Eu vreau sa vand steamu pentru ca nu ma mai joc cs . Quote
EterNo Posted October 5, 2012 Report Posted October 5, 2012 da vinde-l dar dai tu inainte contu si dupa $ ca nimeni nu ar avea incredere in tine Quote
Elev Posted October 5, 2012 Author Report Posted October 5, 2012 Daca o sa iti dau eu contul inainte tu ii poti schimba mail nu e logic ? Quote
iHouse Posted October 5, 2012 Report Posted October 5, 2012 Daca o sa iti dau eu contul inainte tu ii poti schimba mail nu e logic ?Ca sa schimbi mailu' trebuie sa confirmi cu un cod ce vine la tine pe email. Quote
Elev Posted October 6, 2012 Author Report Posted October 6, 2012 Gresit ! Imediat dupa ce iti dau nick-ul si parola o sa iti trebuiasca un cod . Dupa ce ti-am dat codul ala numai ai nevoie de nimic pentru a schimba parola ! Astept clientii !! Quote