Culai Posted October 6, 2012 Report Posted October 6, 2012 Ma intereseaza sa fie valide,fara credit sau minute pe ele,nu conteaza daca sunt de Orange/Vodafone/Cosmote si care or mai fi. Plata o fac prin colet ramburs cu desfacere pachet.Astept ofertele voastre,multumesc! Quote
blech Posted October 6, 2012 Report Posted October 6, 2012 (edited) te-ai apucat de voip si vrei cartele legitime ca sa nu ti le mai taie? later edit ca s-a gasit EM sa-mi dea warn... nu am mai luat cam de mult....@tradegameover... nu e asa cum iti imaginezi tu...si cu transferul creditului la fel ti le taie.cartelele daca sunt activate pe aceleasi turnuri le taie.daca se folosesc constant iar le taie... de obicei pentru o afacere din asta cu voip este bine sa ai simboxurile intr-o locatie si iesirile sa le ai impartite pe turnuri diferite adica locatii fizice diferite.PS: thanks EM later later edit: @bubu2005 nu poate sa ia de acolo cate simuri are el nevoie....intr-un simbox de la in functie de marime intra cam 10-20 sau mai multe platane... fiecare cu 20-30 simuri...plus ca ai nevoie de cartele din toate retelele si pe fiecare retea activezi ce este cel mai avantajos... apoi directionezi apelurile pe simbox in functie de ce ai activ pe cartele. Edited October 6, 2012 by blech Quote
tradegameover Posted October 6, 2012 Report Posted October 6, 2012 pai si tu vrei sa cumperi cartele , dar cine oare are mai mult de 5 cartele , ca daca stai sa te gandesti un pic cat platesti pe cartele + coletul mai bine ti le cumperi si faci in felul urmator daca iti trebuie pt voip . golesti creditul pe numarul de il ai tu si pe urma le folosesti iara Quote
bubu2005 Posted October 6, 2012 Report Posted October 6, 2012 Ia de aici orange cate vreiOrange Romania : cartela Free SIM Quote
G3nTleMan Posted October 6, 2012 Report Posted October 6, 2012 Ia de aici orange cate vreiOrange Romania : cartela Free SIMNu poti comanda pe aceeasi edresa decat cateva cartele. Quote
bubu2005 Posted October 6, 2012 Report Posted October 6, 2012 Pai vecini neamuri .........eu am comandat peste 15 cartele foloseam netul gratis de pe el si il aruncam Quote
SticKyWoX Posted October 6, 2012 Report Posted October 6, 2012 (edited) Nu poti comanda pe aceeasi edresa decat cateva cartele.Am comandat pana acum vreo 6-7 cartele pe adresa mea. Faci intentionat o greseala mica in numele strazii si aia e, daca ai o adresa cu 2-3 litere duble poti ajunge undeva la 15 cartele foarte usor .LE: Prin Galati sunt cateva magazine unde se dau cartele de Cosmote gratis. Edited October 6, 2012 by SticKyWoX Quote
andr3y Posted October 6, 2012 Report Posted October 6, 2012 La cosmote vorbeste cu cineva...se dau cartele gratis... Quote
Mircea88 Posted October 6, 2012 Report Posted October 6, 2012 Pai vecini neamuri .........eu am comandat peste 15 cartele foloseam netul gratis de pe el si il aruncamCe net? Quote
bubu2005 Posted October 6, 2012 Report Posted October 6, 2012 Ce net?Au net gratis 7 zile nelimitat era nu stiu acum Quote
KungFuStyle Posted October 6, 2012 Report Posted October 6, 2012 Nu mai e nelimitat . SUnt doar 150 de mb de trafic .Cartelele ce se dau gratis de la COsmote vin cu 0 credit (sau au minute si mesaje, si alea in numar mic ca si cele de la orange) . De aceea se si dau gratis . Quote
Culai Posted October 6, 2012 Author Report Posted October 6, 2012 @blech - Nu prietene.@SticKyWoX - Unde in galati ?@bubu2005 - Cunoastem,cunoastem Mersi oricum.@tradegameover - Eu intreb,e parerea ta si ti-o respect doar sa nu mai fi off-topic te rog,cumparam de la cineva pana acum 2 saptamani dar e prin uk acum,am nevoie de peste 50 de cartele la trimiterea coletului.Am incercat la shopuri cosmote asa ma sfatuise si un prieten,nimic nu dau saracii gratis nu ma servesc cu nici un sim,adica iti da doar daca incarci adica tot aia,cel putin la mine in oras.Multumesc tuturor pentru pareri. Quote
SticKyWoX Posted October 6, 2012 Report Posted October 6, 2012 In Galati pe undeva pe la 3star( Mai exact scurtatura de la 3star spre foisor). Un magazin pe stanga, imediat cum treci de tarabe. Scrie pe usa mare "SIM Cosmote - Gratis". Quote
moneymakerone Posted October 6, 2012 Report Posted October 6, 2012 cat platesti pentru 50 de simuri de cosmote si posibil si de orange tot 50 Quote
Culai Posted October 6, 2012 Author Report Posted October 6, 2012 cat platesti pentru 50 de simuri de cosmote si posibil si de orange tot 50Marfa ta,preturile tale ! Quote