em20346 Posted October 6, 2012 Report Posted October 6, 2012 salut,daca aveti xss,bug,,etc de ce il raportati? pentru bani? lauda? prostie? puteti sa-l folositi / vindetisunt si eu curios Quote
tromfil Posted October 6, 2012 Report Posted October 6, 2012 Bani ?i Moralitate? Al doilea cuvânt e 0 pentru peste 90% din popula?ie, dar zic ?i eu. Quote
dekeeu Posted October 6, 2012 Report Posted October 6, 2012 De ce l-ai vinde cand poti sa il raportezi , iei si bani frumosi si iti faci si un renume ? Quote
Birkoff Posted October 6, 2012 Report Posted October 6, 2012 daca esti un etical hacker (white hacker) atunci normal il raportezi indiferent daca castigi ceva de pe urma asta sau nu.daca esti un black hacker nu il raportezi si te folosesti de vulnerabilitate ca sa castigi ceva de pe urma ei.daca esti grii hacker, le faci pe amblele de mai sus...tu ce esti? Quote
em20346 Posted October 6, 2012 Author Report Posted October 6, 2012 am avut 2 bug-uri in 2 site-uri si castigam o suma decenta, si s-a postat pe rstcenter....tot pe rstcenter s-a mai postat un bug minor... i-am dat mesaj privat ca-i platesc cat vrea el dar s-a stearga topicul si sa nu dea raport, fara succes, rezultatul? 1, nu are voie la internet si nr 2, bantuie pe forumeu-s black hat Quote
em20346 Posted October 7, 2012 Author Report Posted October 7, 2012 nu dau nume, ca nu-i frumos...viata merge mai departe, important e ca amandoi si-au primit teapa prefer sa fiu anonim, si sa fac un ban, multi bani! Quote