bc-vnt Posted October 6, 2012 Report Posted October 6, 2012 (edited) Books and tutorials for allWhat do you think ?!Astazi de dimineata am inceput sa lucrez la el , desig-nul nu este in totalitate facut de mine .Domeniul , inca sunt in " sah " daca va avea blog-ul succes ,sa-l cumpar sau nu . Edited October 6, 2012 by bc-vnt Quote
m1dst1k Posted October 6, 2012 Report Posted October 6, 2012 Mie unul imi place site-ul ca si continut dar la design e mult de lucru,banner-ul e pixelat.P.S: design-ul Quote
c0unt3rlog1c Posted October 7, 2012 Report Posted October 7, 2012 Te pot ajuta eu cu designul siteului, daca mai esti interesat. Quote
bc-vnt Posted October 7, 2012 Author Report Posted October 7, 2012 (edited) Te pot ajuta eu cu designul siteului, daca mai esti interesat.Vai frate nu pot sa imi dau seama daca nu vad eu bine si imi fuge privirea sau chiar e de cacat contrastul pe care l-ai creat cu textul ala alb pe negru si subtire pe deasupra. Am incercat sa ma apropii de ecran sa vad mai bine dar nu e de la mine, mai ingroasa textul ala ca ne omori cu alb pe negru subtire.Mai departe,Asta imi place. Nu toata lumea stie ce sa scrie/aleaga in introducere. Bravo, e destul de atractiv si inspirational, as zice, textul.Totusi, revenind la design, scapa de text alb pe negru peste tot ca e aiurea, macar un gri gen #DDD. Si scapa de Arial bold. Daca folosesti Arial, foloseste-l simplu pentru ca bold e tare urat.In rest, imi place dar scapa de textul alb pe negru.P.S. Scapa de textul alb pe negru. bc_vnt ( yahoo ) , multumesc anticipat .Tin sa te anunt ca totu' se face din cp-ul lor pentru ca domeniu inca nu este cumparat si nu pot sa il pun pe FTP sa editez , au niste restrictii de kkt momentan .P.S - Multumesc de sfaturi . Edited October 7, 2012 by bc-vnt Quote
ionut.hulub Posted October 7, 2012 Report Posted October 7, 2012 multa piraterie la tine pe sitece vrei sa aduci nou pe piata? vrei sa faci concurenta la siteurile de torrente?mai bine ai face tu niste tutoriale despre ce sti mai bine. Quote