Jump to content
eusimplu

Salutare de la LeGenDaryBoy

Recommended Posts

Posted (edited)

Salutare tuturor membrilor RST!

Ma numesc B--------- Ionut (Multi o sa creada ca am venit aici pentru tot felu de prostii).

De unde am aflat de RST? Dupa google desigur, dar numai tin minte ca doar ce naiba contul asta e din 12-04-2011 cand programam in php dupa telefon :)) ;

Ce ma astept de la RST? Mai nimic, tutoriale , programe ... Ce as putea oferii ? Cred ca tot tutoriale , programe, dar momentan nu sunt la nici un limbaj de programare atat de avansat sa fac ceva ce var folosii.

Sex? Daca nu e logic pana acum , Masculin desigur :))

Ce limbaje de programare cunosc? PHP, HTML, JavaScript putin , SQL(daca se considera limbaj de programare....), Autoit putin.

Si c++ doar lucrurile de baza, dupa ce termin de invatat mai bine autoit o sa incerc sa ma aprofundez si in C++.

Ce tooluri folosesc? CodeBlocks pentru C++. Notepad++ pentru autoit, HTML si PHP.

Aici inchei prezentarea ca nimeni nu cred ca o sa stea sa citeasca mai mult. Astept injuraturi, critici si desigur si sfaturi daca aveti sa-mi dati:D

Edited by eusimplu