bica21 Posted October 8, 2012 Report Posted October 8, 2012 Romania Games Hacks | dedicated for hacksUn blog pentru cei care cauta disperati hack-uri pentru jocuri si dau numai de virusi .Asa cum am mai zis , nu vom posta niciodata keyloggere , stealere , etc ... si vom preciza sursele hack-urilor ! Pareri ? Quote
robyyxx Posted October 8, 2012 Report Posted October 8, 2012 Nu ca sunt disperat dupa jocuri dar mai joc si eu putin de amuzament si cu coduri va fi si mai amuzant:)) Quote
bica21 Posted October 8, 2012 Author Report Posted October 8, 2012 ideea e sa gasesti ce ai nevoie acolo , nu sa dai de toate prostiile . Quote
AltraX Posted October 8, 2012 Report Posted October 8, 2012 robyyxx - Te credeam mai serios , sincer ori te joci tu , ori se joaca un program? Da in fine traba voastra nu a mea. Dar va spun , e mult mai distractiv sa va jucati voi , e mai frumos sa si castigi , sa si pierzi. ....bica21 - o sa ai ceva vizite ... Dar sper ca dupa asta o sa continui si activitatea. (Si cu topicuri/mesaje cu inteles) Nu cu ( Bun venit , Frumos , gj etc) Quote
bica21 Posted October 9, 2012 Author Report Posted October 9, 2012 bica21 - o sa ai ceva vizite ... Dar sper ca dupa asta o sa continui si activitatea. (Si cu topicuri/mesaje cu inteles) Nu cu ( Bun venit , Frumos , gj etc)Stai linistit ca o sa ma ocup Quote
mariusman22 Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 Counter Strike (1)DarkOrbit (1)Diablo 3 (1)FaceBook (1)League of Legends (1)Metin2 (4)Need For Speed World (1)Team Fortress 2 (1)World of Warcraft (1) Nu recomand.. Quote
HIENA Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 o sa mai posteze ( copy <-> paste ) aceleasi video si detalii la joc le gasesti pe zeci de bloguri ... Quote
just-for-funn Posted November 6, 2012 Report Posted November 6, 2012 Gasesti tot ce vrei aici:http://www.vnzgames.comelitepvpers - play less, get moreMMO and MMORPG news , games , trailers and more - RaGEZONE Quote
bt.ionut Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 Un blog pentru cei care cauta disperati hack-uri pentru jocuri si dau numai de virusi .Numai virusi ? Te auzi ? De ce crezi ca skidrow si flt mai au website ? Damn...Asa cum am mai zis , nu vom posta niciodata keyloggere , stealere , etc ... si vom preciza sursele hack-urilor !Dupa un an de vechime poti scrie asta, atunci cineva te va crede.Pareri ? Give-Up ! Nu e ceva care "va merge"; Bafta. Quote
eusimplu Posted November 9, 2012 Report Posted November 9, 2012 Daca ii mai pui si un domeniu , este bun, pana atunci nu stiu cate persoane vor avea incredere sa descarce ceva de acolo. Quote
bica21 Posted March 27, 2013 Author Report Posted March 27, 2013 Cam putine hackuri s-a anulat proiectul Quote
angelkode Posted April 14, 2013 Report Posted April 14, 2013 Salut , uitate pe blog cand ai timp Quote