simplualex Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 Vand tutun de narghinea (Al FAKHER) de mentaAromele pentru narghilea Al Fakher se numara printre cele mai bune arome din lume prin faptul ca indeplinesc urmatoarele calitati pentru fiecare tip de aroma in parte: scot mult fum, ard lent, au gustul clar definit, nu sunt inecacioase, se pastreaza bine in timp.Pret/buc (1kg): 120 ronnumar de telefon: pe privatmail:alex_bestold@yahoo.com Quote
Bebe Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 Arome de cacat. Ceva JB la baza, ceva verde sus (aroma e optionala) si esti rege. Quote
zippy Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 Arome de cacat. Ceva JB la baza, ceva verde sus (aroma e optionala) si esti rege.ai sricat toata combinatia ...ce idee de cacataromele arata asa parca Quote
loki Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 lasati omu in pace chiar daca e la primu post. Aromele de narghilea nu au legatura cu frunzele de tutun. E o combinatie care se fumeaza doar la narghilea (un tutun umed). Cei care au narghilea acasa stiu despre ce e vorba si ar fi interesati (aceiasi stiu si de unde sa cumpere mai ieftin pe de alta parte). Quote
bunicaDoi Posted October 15, 2012 Report Posted October 15, 2012 Pentru amatori...feriti-va de prostiile de pe piata gen ninaherbal...care is niste porcarii..Recomand si tota gama ce tine de TWO APPLE care normal nu se gasesc in romania..iti umple plamanu si o aroma...Vapat placut Quote
loki Posted October 15, 2012 Report Posted October 15, 2012 eu vand si 2 cutii de arome si carbuni ca le tin degeaba in casa. Cine e interesat is ok cu orice pret. Quote
petrecaretzu Posted March 2, 2013 Report Posted March 2, 2013 Salut... sunt interesat !!! Lasa-mi nr tau de telefon pe privat te rog... Quote
petrecaretzu Posted March 2, 2013 Report Posted March 2, 2013 Salut... cum se numesc aromele ce le ai la vanzare ??? Quote
abraxyss Posted March 2, 2013 Report Posted March 2, 2013 https://rstforums.com/forum/59818-regulamentul-forumului-ro.rst#post395982 Quote