0x416c6578 Posted October 17, 2012 Report Posted October 17, 2012 Multi de pe forum se joaca cu atacuri de tip SQL Injection, dar nu stiu cati dintre ei stiu ceea ce se intampla in spatele query-ului folosita, si cu siguranta foarte multi nu stiu alte query-uri SQL.SQLZoo este un website cu tutoriale interactive, impartit pe capitole, care pune la dispozitia voastra o baza de date cu tabele, etc. si ofera spre rezolvare anumite task-uri.Asa ca, daca sunteti interesati de a invata cat de cat, puteti accesa sqlzoo.net.Nu e site-ul meu, nu am nici o legatura cu el. Doar mi s-a parut interesant. 2 Quote
c0unt3rlog1c Posted October 17, 2012 Report Posted October 17, 2012 Cu ce rost?Daca nu invata MySQL pur, degeaba citesc enspemii de tutoriale, nu vor intelege niciodata totul. Quote
0x416c6578 Posted October 17, 2012 Author Report Posted October 17, 2012 Te-ai uitat pe site? E structurat pe capitole, cu exemple, iar apoi sunt exercitii care te pun sa scri tu query-ul pentru a obtine rezultatul dorit. Quote
c0unt3rlog1c Posted October 17, 2012 Report Posted October 17, 2012 Si crezi ca MYSQL-ul tine doar de comenzile de injection? Quote
0x416c6578 Posted October 17, 2012 Author Report Posted October 17, 2012 Amice, e ultimul comentariu la care-ti raspund. Tutorialele MySql de pe site-ul acela nu au nimic de-a face cu SQL Injection. Multumesc de intelegere, daca mai ai intrebari le gasesti raspunsul pe site. Quote
fulminator Posted October 17, 2012 Report Posted October 17, 2012 @ asadfgSi TU CHIAR CREZI ca daca invata niste comenzi de injection vor invata mysql???? Just joking. Lol, tipul asta nici macar nu ti-a citit postul, dar mai apoi site-ul. Parerea mea e ca degeaba l-ai postat. Astia nu se chinuie nici macar sa dea click pe link... Am facut a doua lectie, 6/6! Imi place cum e construit. Quote
Guest Kovalski Posted October 17, 2012 Report Posted October 17, 2012 Foarte interesant, multumim de postare. Quote
Zykraxx Posted October 18, 2012 Report Posted October 18, 2012 @ asadfgSi TU CHIAR CREZI ca daca invata niste comenzi de injection vor invata mysql???? Just joking. Lol, tipul asta nici macar nu ti-a citit postul, dar mai apoi site-ul. Parerea mea e ca degeaba l-ai postat. Astia nu se chinuie nici macar sa dea click pe link... Am facut a doua lectie, 6/6! Imi place cum e construit.Poftim? Ce? Cum? N-am inteles. Quote