1337 Posted October 17, 2012 Report Posted October 17, 2012 (edited) Cumpar diploma facultate de mecanica, orice tara. Platesc bine. Cei care nu sunt in tema va rog sa evitati orice discutie off-topic, daca aveti oferte astept un PM de la voi.//Nicio oferta? Chiar asa.. daca aveti informatii trimiteti-mi un pm. Edited October 17, 2012 by 1337 Quote
DoubleBit Posted October 18, 2012 Report Posted October 18, 2012 (edited) Scuze de off-topic, dar nu ma pot abtine. On topic: as avea si eu o intrebare legata de astfel de diplome... La angajare se pot verifica in vreun fel? Adica exista o baza de date sau ceva de genul? De infractiune nu intreb, stiu ca-i fals / uz de fals. //em: De infractiune pe forum nu mai intreb, stiu ca e Offtopic / uz de Offtopic. Edited October 18, 2012 by em Quote
dany_love Posted October 19, 2012 Report Posted October 19, 2012 imposibil!!!avand in vedere ca se scot bani falsi..cu siguranta se poate scoate si o diploma..dar...din umilele mele cunostinte....iti spun ca angajatorul o va musca...mergi cu o poveste buna..dai diploma..etc..ai studii..esti bazat..numai ca tu domnule popescu marcel..vei fi incadrat pe cartea de munca...ca fiind o persoana cu studii superioare..daca nu ar fi complicatii...cu ..inregistrarea contractului de munca la ITM..etc etc...ar fi ok..dar asa..nu stiu...e complicat putin.. Quote
hirosima Posted October 20, 2012 Report Posted October 20, 2012 Si eu caut o diploma de bac sa pot intra la facultate! Quote
symboss Posted October 20, 2012 Report Posted October 20, 2012 (edited) del Edited August 14, 2020 by symboss Quote