Alaska Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 Salut! Am descoperit acest site cu speran?a c? aici este cineva care m? poate ajuta cu problema mea. Sper s? r?mân pe acest forum ?i s? înv?? cât mai multe.Un link cu un keylogger? Am o problem? cu unu care mi-a picat ?i ?ters siteul de nenum?rate ori ?i vreau s? îl pic ?i eu pe el. Quote
daNNy.bv Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 PICA-L . Cred ca vroiai sa zici " Prezentare MOI" invata franceza in plm! Quote
Alaska Posted October 21, 2012 Author Report Posted October 21, 2012 Auzi?i, dar voi înafar? de critici mai ?ti?i altceva? Sunt curios.. voi sunte?i n?scu?i preg?ti?i, a? Quote
neo.hapsis Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 Auzi?i, dar voi înafar? de critici mai ?ti?i altceva? Sunt curios.. voi sunte?i n?scu?i preg?ti?i, a?OFFTOPICJoin Date Feb 2010;Posts:161Uita-ta le toate posturile mele si cred ca nu gasesti CERERE.Imi folosesc capul si google inainte sa pun intrebare sau cerere.Se vede ca nu ai citit nici regulamentul mai ales linia Cum sa rezisti printre noi:"Aici sunt foarte multi oameni plictisiti si pusi pe scandal. Mai intai citeste ce scriu membrii activi si fa-ti o idee despre cum merg lucrurile in comunitatea noastra de dementi, iar apoi vei sti daca vrei sau nu sa fii parte din noi."ONTOPIC: Salut bine ai venit! Quote
tigrutzu Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 Bine ai venit , si mai usor cu tupeu , fa ceva vechime si dupa cere ceva Quote
Alaska Posted October 21, 2012 Author Report Posted October 21, 2012 Deci dac? sunt nou nu pot cere nimic? Quote
nedo Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 Alaska ideea e simpla. Aceasta comunitate incearca sa atraga persoane care chiar vor sa invete ce inseamna securitatea, nu numai sa "pice site-uri" keylogere, rat-uri, trojans, rooturi, smd. Asa ca nu te mira cand tu ceri asa ceva, mai ales nou fiind, ca vei fi luat la misto. Butonul de search e foarte util, sunt postate aproape zilnic o gramada de unelte, printre care si keylogere. Quote
bubu2005 Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 Deci dac? sunt nou nu pot cere nimic? https://rstcenter.com/forum/3968-regulile-forumului-cititi-cu-atentie.rst Quote
luckyyy Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 (edited) Nu e ok ce faci, te prezinti, cauti pe forum ca sigur gaseai "keylogger" si "rat-uri" si toate cacaturile, doar prin lipsa ta de bun simt, poate unii de aici iti dadeau un rat/keylogger pentru tine nu ca sa-l folosesti, doar pentru ca ai dat dovada de metin2.. Edited October 21, 2012 by luckyyy Quote