kw3rln Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 ce ranguri sa punem? dupa numarul de posturi+ imaginile .. o postat encoded ceva imagini .. sa vedem cum ramane astept propuneri Quote
cein Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Uite parerea mea :numa ca si-a pierdut din claritate daca vrei sa le pui pastea sa pui penultima din :http://img443.imageshack.us/img443/6645/ranksenglishyw9.gifParerea mea : Altii ? Quote
dizzy Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 trebuie altele, nu ale lui cein, we all know why . pozele sunt ok. Quote
cein Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 ok, dar pune si tu sa vedem.... zi ce rankuri sa fie.. Quote
Pastilatu' Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 ideea in sine...n00b ...lammer ...junior ...astea ashea..sunt bine gandite..dar... exista un dar.. eu ma gandeam la un sistem ..de votare prin posturi bune ...si cand se voteaza un post bun ....sa creasca acolo ...la 10 posturi BUNE ...ai un rank ...si tot ashea... :roll: Quote
dizzy Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 nush cum sa va zic dar lammer (care se scrie lamer ) e o jignire , nu un rang .. geeez. iar proffesional, hacker etc ... nu sunt nume care sa fie puse dupa numar de post-uri. astea se dobandesc prin cunostinte. ar fi lame sa scrie la unu sub nume "hacker" pt ca are multe post-uri ... mai ales la cei care habar n-au si fac post-urile salutand pe fiecare om nou de pe forum la sectiunea de introducere, sau comentarii la chestii funny sau faze de astea. sunt rau? Quote
ENCODED Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 sunt total deacord cu dizzy , rank`urile trebuie bine gandite ... dar nu HACKER , PROF HACKER etc ... trebuie o kestie bineh gandita ... deci ... inka va ajteptam cu sugestii Quote
cein Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 NU, nu esti rau de loc.Eu am pus alea in graba si nu prea m-am gandit.Vad ca imaginile facut de encoded va plac.Haideti si voi su propuneri de ranguri.. Quote
mami Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 ...am si eu o idee daca nu va suparati..astfel la fiecare post(tut, link, prog, etc) sa dea fiecare cate 1 vot (cei carora le place ceea ce a fost postat) si astefel la x voturi respectivu creste..acuma sa votze numa cei care au cel putin xx post... ca altfel ma apuc sa dau replay-uri asa de aiurea..si o sa ajung...mega hacker in cateva luni..chiar daca sunt cel mai n00b dintre toti si nu postez nimica...P.S: daca stau mai bn si ma gandesc cred ca mai bn s-ar da pcte(pt. topicuri utile) si la un nr de xx pct. respectivu "evolueaza"...creste in grad... Quote
go_sword Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 si daca iti faci inca 10 useri cu care intri de la net cafe-uri si iti dai voturi la greu? :roll:edit:acum am citit mai atent si am vazut ca ai scris sa voteze numai cei cu cel putin xx posturi Quote
kw3rln Posted May 21, 2007 Author Report Posted May 21, 2007 da e buna ideea.. . si userii pot vota doar daca au peste 15 posturi Quote
Zeus Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 ...ambele variante (cu numarul de posturi sau cu votarea) sunt bune ...DAR controlate de cineva(admini, moderatori);...in asa fel incat unde se depaseste masura sa fie depunctat...etc......oricum nu are mare importanta rangul ala......si la numaratoare si la vot sun dezavantaje......la numaratoare o sa vaneze cate unul posturi......la vot o sa se intample ca la Eurovision (se voteaza camarazii, vecinii, colegii intre ei)... ...deci ambele variante sunt bune atata timp cat sunt sub control (de admin, moderator...) Quote
cein Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Da. Vorba ta, nu prea vor conta asa mult rankurile astea dar sa fie asa..Uitati aici o pb :Rangurile vor fi de acum in colo ?Adica de acum in colo se vor pune la vot ? Quote
Ras Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 cel mai bine dupa parerea mea... sa revenim la "stelute" dupa numarul de post-uri si gata... va tot complicati atat... Quote
kw3rln Posted May 22, 2007 Author Report Posted May 22, 2007 ba da .. o sa facem ca userii sa voteze daca ii plac postul unuia Quote
ENCODED Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 o idee destul de buna ... insa dupa cum spunea si virusss exista avantaje si dezavantaje ... o sa mai fac ceva iconite pt rankuri kat de curand Quote
amprenta Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 E buna ideea cu voturi ,dar sa voteze doar adminii si moderatorii care pot decide intradevar daca un post e de calitate sau nu . adica sa nu fie date "puncte" pentru orice tutorial , articol ,exploit copiat de pe alte site-uri .Cateva sugestii : - la cereri sa se acorde ajutor doar la un anumit numar de voturi ,nu dupa numaru de posturi ,deoarece dupa cum vedeti toti se grabesc sa faca 10 posturi aiurea care nu aduc nimic nou ,doar pentru a cere scannere , scam-uri si astea .- Cererile de genu vreau program de spart root-uri sau id-uri sa fie banate direct - deasemea userii sa fie avertizati mai des , nu doar atunci cand se isca un "scandal" ,eu de ex as da avertisement si pentru posturile de genu :"Mi-am luat casti,.ce muzica sa ascult ? astept pareri ..dupa care toti se grabesc sa raspunda unu manele altu rock ,iese o mica cearta si in final "lasa-ti ca am vazut altele mai tari , ms oricum " , chiar daca e sectiunea Offtopic.- mai mult team work, adica nu prea am vazut proiecte 'publice' RST . ca face unu un program si scrie Rst aia nu e team work .-la sectiunea Programe H4ck sa nu se mai dea link-uri pentru download ,doar in cazu in care e creatie proprie , adica sa fie ceva de genu :RupeTot Trojan v1 ,se prezinta ce face ,ce facilitati are ,cum se poate scapa in caz ca te-ai infectat , si in rest google it. -Expresiile de genu "ba io sunt mai vechi ca tine pe forum " sau io sunt pe forum de cand s-o infiintat " n-au ce cauta ,demonstreaza ca stii ceva daca tot esti vechi . -Varsta conteaza ! poate stii un limbaj de programare la 13 -14 ani si ii in stare sa faca ceva la "comanda" , dar 100 % nu se poate abtine sa nu se dea mare pe la prieteni de proiectele lui etc "Ba io lucrez acuma pentru Rst vrem sa "rupem " pe aia , da sa nu mai zici la nimeni ...etc Si incercati sa va mai ganditi la ideea "vrem sa ajutam si pe altii chiar daca is noobi " - exista incepatori care ii vezi ca muncesc se documenteaza si care, daca iti vine pe privat iti spun "uite vreau sa fac programul asta ,am facut pana aici ,dar am niste erori ce n-am facut bine .etc " si exista categoria "mura-n gura" care numa sa cerseaca stie , ii e sila sa dea un search pe google , "cum comand o bluza de pe site-ul ala ? ,faceti-mi un tutorial video " care nu merita nici o atentie .cam asta ar fi ... Quote
dizzy Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 in totalitate de acord cu amprenta. asta incerc si eu sa fac de cand am venit aici ... mai mult prin critici e adevarat .. dar ... ideea e aceeasi. Trebe cleaned-up forumul. gg amprenta Quote
RedJoker Posted May 29, 2007 Report Posted May 29, 2007 as zice ca ideea lui "mami" este cea mai buna + parerea lui fluffy despre cei care pot sa voteze !! Quote
zbeng Posted May 29, 2007 Report Posted May 29, 2007 da ca ador stelutele:D daca e fa un avatar asa pt mine Quote