Jump to content
aiureazau

Sugestie

Recommended Posts

Salutare ... In special pentru admini ma adresez Cum oare poti sa postezi la sectiunea Ajutor daca nu ai 10 posturi ???? cum oare faci 10 posturi doar urmarind forumul ?? cred ca aici va-ti cam incurcat de tot , nu ai cum sa faci 10 posturi daca nu esti activ pe forum si postezi la ajutor sau la cereri sau unde ai nevoie atunci cand ai nevoie ! si nu stai toata ziua sa dai reply la toate posturile ca sa faci si tu niste amarate de posturi , pai chear asa trebuie sa stam sa dam reply`uri ca sa facem posturi si noi sa putem cere ajutor ! Poate vi se pare inutil postul meu dar mai ganditi-va sa revizuiti regula asta cu minim 5 10 posturi ca e cam in plus ! Salut numai bine

Link to comment
Share on other sites

plus 10 posturi de calitate. Poti sa iti dai cu parerea in alea 10 posturi pe diverse topicuri. Poti posta ceva simpatic in fun stuff. Sunt multe metode de a face 10 posturi, cat de cat inteligent.

Daca cele 10 sunt de genul "multumesc" "foarte tareee!!!" ":)" etc noi le consideram posturi inutile si macar stim pe cine sa dam afara inainte de a cere ceva.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...