ketanes Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 Salutare,Am niste mailuri si vreau sa le dau cu un stealer. Si sincer nu ma pricep.Am nevoie de cineva sa ii trimita mailurile si sa imi dea log-urile.PM pentru mai multe detalii si cum am putin post-uri, deci incredere zero, rog userii cu putine post-uri sa stea deoparte. Quote
soimuletzu1 Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 Nu am inteles ce vrei boss .. exprima-te pe romaneste Quote
bubu2005 Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 Nu am inteles ce vrei boss .. exprima-te pe romaneste Vrea sa iti dea mailurile, tu le bagi in stealer si ii dai parolele ce nu intelegi? Quote
eusimplu Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 @Ketanes: nu cred ca ai inteles ce este un stealer Quote
ketanes Posted November 4, 2012 Author Report Posted November 4, 2012 Asta e penal rau .........Usurel, nu te ambala prea tare, stai linistit. Nu cred ca intrebarea ti-a fost adresata personal, doar am cerut ajutorul. Cineva mi-a explicat cum sa il fac singur. Mersi frumos, se poate inchide. Quote