bentehau2 Posted November 4, 2012 Report Posted November 4, 2012 Salut. In seara asta National Geographic din USA dâ documentarul Team six seal despre uciderea lui bin laden. Din diferite considerente nu pot sa ma uit decat online. Am gasit cateva linkuri , dar cam toate sunt undeva sub 240p . A nu se confunda cu national geografic uk sau ro sau alta natie. Are cineva un link unde sa se vada online cat de cat ? Nu ma intereseaza discutii de genul -obama , romney, alegeri , trupe speciale, etc . Caut doar un link unde sa vad live documentarul in timp real diseara la o calitate la care sa inteleg ceva. Multumesc . Quote
bentehau2 Posted November 4, 2012 Author Report Posted November 4, 2012 Mersi Sim master. Dar ce mi-ai dat tu e national geografic romania, nu US. Sunt versiuni locale in multe tari, dar doar in USA va fi dat in seara asta, asa cum am zis si in primul post. Quote
bentehau2 Posted November 4, 2012 Author Report Posted November 4, 2012 (edited) Daca mai vrea cineva sa isi scalde ochii despre documentarul din seara asta, bagati un ochi pe pagina lor Video -- Video Home -- National Geographic Daca nu e voie cu linkuri se poate sterge, nu stiu exact regulile forumului. Edited November 4, 2012 by bentehau2 gramatica Quote