Jump to content

bentehau2

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bentehau2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. La Registrul Comer?ului, emailul ?i num?rul de telefon sunt false.E deajuns ca sa va dati seama de niste treburi.
  2. Problema lui e ca nu "da bine" cand fura internet la terasa cu ALFA , vrea sa fie in trend sa fure cu stick.#firstworldproblems
  3. Si mie mi se pare exagerat, dar ce bine suna configuratia Ca si ASTEA DOUA.
  4. Intre timp exista Wifi-World 880WG , 58dbi , are RTL8187L si 8(OPT) wati .LL-1002 a fost bun la timpul lui, the new king is here.
  5. nu e eroare.Pur si simplu nu se poate bifa enable in lista de extensii.Toate extensiile au o casuta unde bifezi sa le activezi sau dezactivezi.Nu e prima la care mi se intampla.Trebuie trecuta prin google store , tot ce nu vine de acolo nu se mai activeaza, am mai avut problema asta si cu alte extensii.
  6. se instaleaza dar nu se poate activa.Not from Chrome Web Store.
  7. E destul de vechi threadul, dar o sa scriu totusi pentru ca sunt multi romanasi care fac boxe cu trusa de traforaj. Programul ce-l cauti se cheama Blaubox, facut de blaupunkt. google is your friend.
  8. Security Issue By Leonas Sendrauskas on November 14, 2012. We have had reports of a new security vulnerability issue. As a precautionary step we have temporarily disabled password reset as we continue to investigate the issue further. We apologize for the inconvenience but user experience and safety is our first priority aka fixed.
  9. erdeeshu are limitare pe up pe interconexiunile romanesti - romtelefon, upc, etc.In afara nu ai limitare.
  10. Puneti-va mintea la contributie si rezolvati pe cei de la voyo la fel cum s-a intamplat acu juma de ora cu gigantul american NBC : Hacked by Pyknic
  11. Daca mai vrea cineva sa isi scalde ochii despre documentarul din seara asta, bagati un ochi pe pagina lor Video -- Video Home -- National Geographic Daca nu e voie cu linkuri se poate sterge, nu stiu exact regulile forumului.
  12. Mersi Sim master. Dar ce mi-ai dat tu e national geografic romania, nu US. Sunt versiuni locale in multe tari, dar doar in USA va fi dat in seara asta, asa cum am zis si in primul post.
  13. Salut. In seara asta National Geographic din USA dâ documentarul Team six seal despre uciderea lui bin laden. Din diferite considerente nu pot sa ma uit decat online. Am gasit cateva linkuri , dar cam toate sunt undeva sub 240p . A nu se confunda cu national geografic uk sau ro sau alta natie. Are cineva un link unde sa se vada online cat de cat ? Nu ma intereseaza discutii de genul -obama , romney, alegeri , trupe speciale, etc . Caut doar un link unde sa vad live documentarul in timp real diseara la o calitate la care sa inteleg ceva. Multumesc .
  14. intrebarea secolului : de ce va chinuiti cu chei care la un moment dat expira? filelist --> PureFix. restart in safe mode, click it, push the button , restart normal. DONE.
×
×
  • Create New...