ldb Posted November 5, 2012 Report Posted November 5, 2012 Detin un tel.Nokia ce are varianta de symbian s60v3 si nu gasesc aplicatii cu certificate valabile.Ma poate ajuta cineva? Quote
mark2k2 Posted November 5, 2012 Report Posted November 5, 2012 uite o varianta care mie imi functioneza~ CODeRUS Symbian^3 Modding Place ~: Symbian Hacked...again! Norton Secutity Quote
colt.1911 Posted November 6, 2012 Report Posted November 6, 2012 tre sa-l hacui.de-aia nu merg certificatele Quote
ldb Posted November 6, 2012 Author Report Posted November 6, 2012 problema e ca i-mi e frica sa il hackui Quote
colt.1911 Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 pelea mea......marca banu pe aplicatii atunci. Quote
daatdraqq Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 Ca sa poti instala aplicatii din alte surse decat cele oficiale trebuie sa le semnezi . Pentru asta iti trebuie un certificat care se emite pentru IMEI -ul tau si care costa .Era un site chinezesc care oferea certificate gratis , nu mai stiu cum se numeste ,am cativa ani buni de cand am renuntat la nokia .Cauta pe aici : iPmart® forum Quote
Starker Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 Cauta HelloOX... pur si simplu il certifici ala in funtie de emai... dupa care il instalezi si gata ! Poti pune ce vrei. Asa am facut cu vechiul meu N95 si a functionat. daatdraqq zice bine, era un site chinez pe care navigam dupa screenshot-uri ca nu intelegeam nimic. Nu e vorba de nici o reinstalare de soft la hack-uit symbianul, trebuie doar acea aplicatie care isi face treaba. Quote
ldb Posted November 18, 2012 Author Report Posted November 18, 2012 Dupa instalarea RomPatcherPlus_3.1.sisx a-mi da "sys/bin/patcher* LLD not found"Ce e de facut? Quote