wolf2555 Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 (edited) Caut cel mai bun adaptor wireless (pe USB) din comert (deci nu "fabricat" acasa) - sa presupunem ca pretul nu conteazacand spun cel mai bun ma refer sa fie cat mai sensibil la semnal si desigur sa suporte injection ?i modul monitorastept pareri (daca stiti si un pret sau de unde se poate cumpara cu atat mai bine) Edited November 7, 2012 by wolf2555 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
co4ie Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 LINK ca sa iti faci o idee de preturi ... bifeaza alfa network si mergi pana la modelele AWUSXXXXNu trebuie sa le iei de acolo... poti gasi deja folosite pe ebay si okazii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K3NoU Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 verifica situl asta ALFA Network Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bruttus139 Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Salut,ti-am raspuns si pe PM dar hai sa scriem si pe forum ca poate mai sint si altii interesati.Din punctul meu de vedere,cel mai bun adaptor wifi,usb,este USB WIFI L-LINK LL-1002 2W 54MB USB + 2ANT 7DBI (REALTEK 8187L) dar eu sint utilizator de wifiway 3.4,si unii folosesc BackTrack sau wifislax.As recomanda Alfa dar,LL-1002 dispune de doua antene independente,2000mw putere(teoretic) si costa la fel.Ca stabilitate in conexiuni Crotalus este foarte buna,merge in mod monitor,DAR nu merge Inflator pentru WPS in wifiway care este sistemul meu preferat.Problema cu LL-1002 este ca nu se gaseste decit aici la noi in Spania.Cel mai bine,cred eu,ar fi sa cauti un produs pentru care gasesti suport tehnic,adica un grup de utilizatori,care folosesc asa ceva,si de la care poti invata tot ce ai nevoie,si mai ales cum sa scoti randament maxim din aparat.Oricare dintre aparatele mentionate mai sus costa de la 30 euro in sus,dar isi merita banii fara discutii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf2555 Posted November 9, 2012 Author Report Share Posted November 9, 2012 multumesc pentru raspunsuri si idei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...