Nokia94 Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 (edited) Imi explica cineva, ce face asta ?Cum sa faci file-sharing cu un stick USBDe ce zideste sticku ala in zid? Edited November 7, 2012 by Nokia94 Quote
SticKyWoX Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 Imi explica cineva, ce face asta ?Cum sa faci file-sharing cu un stick USBZideste stickuri USB in diferite locuri, for no reason.Ce vrei sa stii mai exact? Quote
loki Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 (edited) cauti reteta de la glet? Am inteles ca MP75 e ok. Vezi pe la CeresitOn: misto ideea, ideal de aplicat daca nu s-ar fura stickurile a doua zi. Totusi mergea un prelungitor USB, e greu de crezut ca stai atat de incomod doar sa vezi ce e pe un stick, si cu aerisirea ventilatorului acoperita (in anumite modele) si riscand sa fortezi USB-ul Edited November 7, 2012 by loki Quote
bubu2005 Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 Poti pune pe stick si un keyloger mic sa iei si datele la om Quote
loki Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 modernizezi budele garilor, in loc sa mai scrie telefoanele pizdelor pe perete sa fie un stick cu poza cu fofoloanca. Quote