kreplace_ Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 Salut, am nevoie de ideii pentru domeniul unui site de tutoriale video, text, stiri it, software, hardware, ceva sa cuprinda toate astea. Multumesc anticipat ! Quote
loki Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 vadpe.net staupe.net Nu le-am verificat, am avut unu similar da nu zic ca poate il mai folosesc Quote
kreplace_ Posted November 7, 2012 Author Report Posted November 7, 2012 @loki, multumesc pentru raspuns.@Ellimist, BooON ai o guma.Alte ideii ? Quote
loki Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 (edited) lool ellimist )))vrei sa combini atatea lucruri intr-un singur site? hmm ori nume scurt cum ti-am sugerat ori mai stiu pe cineva care combina tutorialele photoshop cu producerea filmelor de animatie si si-au zis creativemonkeyz = gasesti un nume fara nicio legatura, poate ceva in care sa modelezi si grafica sitului. Edited November 7, 2012 by loki Quote
daatdraqq Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 Numele unui domeniu nu se alege dupa rezonanta , poti sa ai dog.com si sa te pisi pe el si sa ai dog756andcat.com si sa ai mai mare succes . E doar un exemplu .Sunt foarte multe de luat in calcul cand iti alegi un nume de domeniu , se fac niste analize,se consulta niste statistici google privind cautarile anumitor cuvinte , pe tari ,regiuni ,trend ....etc Quote
Stranger Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 addictivetutorials.ro sau ceva. Quote