hirosima Posted November 9, 2012 Report Posted November 9, 2012 Care sunt dezavantajele unui gevey sim? Mananca mult din baterie, e posibil sa ai probleme cu semnalul..etc Am tot cautat pe net dar nu prea gasesc mare lucru, poate cineva care detine un iphone cu gevey sim ma poate informa in legatura cu acest lucru.Multumesc! Quote
rld0 Posted November 9, 2012 Report Posted November 9, 2012 Luand in considerare teoria cacatului , rezulta ca , cacatul este mai usor decat apa.Imi pare bine ca te-am putut ajuta. Quote
hirosima Posted November 9, 2012 Author Report Posted November 9, 2012 Luand in considerare teoria cacatului , rezulta ca , cacatul este mai usor decat apa.Imi pare bine ca te-am putut ajuta.esti praf dute sa te spanzuri. Comentezi aiurea, rog un admin sa ii administreze un ban. Quote
smbgpla Posted November 9, 2012 Report Posted November 9, 2012 Semnal prost, este adevarat. Cateodata deloc, depinde unde te afli. Stiu pentru ca am folosit gevey sim. Quote
actunderdc Posted November 9, 2012 Report Posted November 9, 2012 Am avut eu cateva luni cu gevey pana l-am decodat neverlocked. cel mai mare dezavantaj este ca nu iti merg notificarile push. iar al doilea dezavantaj este ca din cand in cand telefonul pierde semnalul si trebuie restartat (cam o data la 1-2 saptamani, dar poate deveni frustrant daca pica exact cand astepti un telefon important) Quote
smbgpla Posted November 9, 2012 Report Posted November 9, 2012 3G este o problema destul de mare pentru gevey sim, in unele zone. De multe ori imi fuctiona doar pe Edge. Quote
hirosima Posted November 9, 2012 Author Report Posted November 9, 2012 deci ar fi bine sa fie neverlocked chiar daca este la mana a doua si folosit putin... Quote
daatdraqq Posted November 9, 2012 Report Posted November 9, 2012 (edited) Ca sa-l activezi trebuie sa initiezi un apel catre 112 . Deblocheaza numai anumite "baseband" (cum plm se zice "banda" la plural cand e vb de cea a telefonului , benzi sau bande ) , deci nu poti sa-i faci actualizari oficiale telefonului , trebuie sa faci actualizari doar instaland "custom firmware" . E putina bataie de cap .... in rest e ok ca il iei la un pret mai mic decat cele factory unlocked. Edited November 9, 2012 by daatdraqq Quote
Cor3Quad Posted November 9, 2012 Report Posted November 9, 2012 scuze ca ma bag in topicul tau , dar daca un iphone este neverlocked inseamna ca pot sa ii fac update la orice iOS si pot sa bag orice cartela nu ? Quote
daatdraqq Posted November 9, 2012 Report Posted November 9, 2012 scuze ca ma bag in topicul tau , dar daca un iphone este neverlocked inseamna ca pot sa ii fac update la orice iOS si pot sa bag orice cartela nu ?Da . Quote
AhEaD Posted November 9, 2012 Report Posted November 9, 2012 Am avut eu cateva luni cu gevey pana l-am decodat neverlocked. cel mai mare dezavantaj este ca nu iti merg notificarile push. iar al doilea dezavantaj este ca din cand in cand telefonul pierde semnalul si trebuie restartat (cam o data la 1-2 saptamani, dar poate deveni frustrant daca pica exact cand astepti un telefon important)Notificarile nu merg din cauza certificatelor push care sunt generate/salvate pe telefon cand telefonul este activat in iTunes. Merge pacalit chiar daca are gevey sim + hacktivare sa mearga push notifications. Cat despre gevey sim, nu le halesc, simt ca nu am libertate cu telefonul meu sa fac ce vrea pula mea cu el. Prefer neverlocked, daca aveti posibilitatea, cumparati neverlocked, gevey are probleme de semnal, conexiune proasta 3g, mananca bateria, incinge terminalul + ca se vede urat sim-tray-ul. Quote
qbert Posted November 9, 2012 Report Posted November 9, 2012 Cum pot afla daca este locked,daca nu am alte cartele? Quote
hirosima Posted November 9, 2012 Author Report Posted November 9, 2012 Cum pot afla daca este locked,daca nu am alte cartele?verifici imei-ul aici iPhone IMEI Checker with SIMLock Status & Fast AT&T USA Iphone Unlock Service ! Quote
Iosifpetre Posted September 18, 2020 Report Posted September 18, 2020 Am o întrebare! Dacă am gevey pe tel, ii pot da actualizare la soft? Quote