BogdanNBV Posted November 15, 2012 Report Posted November 15, 2012 Deci, se da un proiector si un computer, proiectorul legat la computer si setat ca fiind prelungirea monitorului.Caut un program cu care sa pot pune pe proiector imagini sau videoclipuri, dar fereastra din care le trimit pe proiector sa fie pe monitor, nu sa mut Windows Photo Viewer pe proiector si sa-l dau acolo pe tot ecranul si dupaia sa incep sa caut prin imagini cu sagetile pana ajung la cea de care am nevoie, vreau ca totul sa fie instant, pe monitor sa dau pe imagine si sa o trimita direct pe proiector in full-screen.Am nevoie de el pana maine, deci, va rog frumos sa ma ajutati daca stiti Quote
DoubleBit Posted November 15, 2012 Report Posted November 15, 2012 Nu stiu nici un program care sa faca asa ceva, insa nu ai putea incerca cu o aplicatie powerpoint, care sa faca trecerea de la un slide la altul doar la click? Quote
hades Posted November 15, 2012 Report Posted November 15, 2012 Sa-nteleg ca tu ai proiectorul si calculatorul pe extended desktop?Daca da, uita-te atend in setari si alege una din celelalte; Nu mai stiu exact care-s variantele dar una din ele iti afiseaza pe proiector doar poze/video-uri etc.Sau, poti folosi Arkaos Grand VJ Quote