colt.1911 Posted November 18, 2012 Report Posted November 18, 2012 ieri am vorbit cu un nene rus pe net care spune ca impreuna cu inca cativa prieteni (tovarasi sau cum vreti sa-i numiti) colaboreaza la realizarea unui nou box gsm pentru iphone.in prima faza se urmareste resoftarea terminalelor apple cu un ios modificat (ceva mai mult decat jailbreak) si apoi decodarea lor,urmand ca la urmatoarele update-uri apple sa nu afecteze baseband-ul (chip-level) si sa se pastreze decodarea (ceva de gen concept neverelocked real,din cate am inteles).intreb acum:"pretenul" mananca kk sau se poate realiza? pt ca din cate stiu eu nu e posibil.a spus de asemenea ca va merge pe baza de credite,similare celor omnious-server la un pret mult mai accesibil decat cel actual oferit de diferitele retele/apple.astept raspunsuri din partea oamenilor mai avizati decat sunt eu. Quote
daatdraqq Posted November 18, 2012 Report Posted November 18, 2012 Daca are acces la serverele apple se poate . Quote
Kain_12 Posted November 18, 2012 Report Posted November 18, 2012 Pai ca sa il faca neverlocked, telefonul se conecteaza la serverele apple care le trimite un certificat ca sa le deblocheze. Daca stie cum sa spoofeze certificatul si serverele, da, cred ca se poate dar e foarte complicat, trebuie sa intelegi 100% cum functioneaza neverlocking-ul si toate balariile de la iPhone. Quote