aPa_PLaTa Posted November 18, 2012 Report Posted November 18, 2012 Bun sa va explic cum sta treaba .Am deschis Internet Explorer am intrat pe facebook ca tot omul, dupa am iesit am inchis si IEXP.Dupa la l-am inchis nu mai puteam sa fac nimica pe desktop nici sa intru imi My Computer sau sa mai deschid ce aveam de desktop sau sa dau Clik dreapta pentru refres nu mai mergea, dar puteam sa misc cursorul bun.M-am gandit sa dau retart la calculator , am dat mi-sa restarta si dupa nu mai aveam nimica pe desktop!!! am zis sa-l inchid poate a luat-o razna , il inchid il deschid iarasi lafel ce Doamne iartama ce are ! Va arat o poza acuma .Am intrat in Start si am incercat sa trag icoana de la my computer pe desktop si nimica nu imi mai apare nimica !Nu stiu ca sa mai fac , ca turbez .Va rog ajutati-ma. Quote
B7ackAnge7z Posted November 18, 2012 Report Posted November 18, 2012 Încearc?:Win+R -> explorer.exe -> OK Quote
mrreboot Posted November 18, 2012 Report Posted November 18, 2012 Presupun ca ti-a creat windows un profile temporal si deaia nu mai ai nimic pe desktop.. Incearca sa intri in C:\Users --> si vezi userul tau folderul Desktop daca mai e ceva.Asta se intampla cand actualizezi componente din windows.. in general la diferite actualizari. 1 Quote
MARIUSCS Posted November 18, 2012 Report Posted November 18, 2012 Nu cred ca e de la explorer.exe atat timp cat ii apare bara de jos.Eu iti propun sa verifici msconfig (Win+R si scrii msconfig)...intri in tabul "Startup" si debifezi ce ti se pare suspect.Poti verifica putin si procesele (Ctrl+Alt+Del).Daca nu,incearca Windows Restore:).Sper ca te-am ajutat. 1 Quote
Guest Kovalski Posted November 18, 2012 Report Posted November 18, 2012 ) si voi sunteti legume ma jurba, da-i click dreapta pe desktop si da-i show desktop icons. Quote
sandabot Posted November 18, 2012 Report Posted November 18, 2012 run>msconfig>startup si vezi si tu ce pute pe acolo . 1 Quote
aPa_PLaTa Posted November 18, 2012 Author Report Posted November 18, 2012 Va multumesc tuturor , am rezolvat cu Windows Restore.V-am dat cate 1+ la repPuteti inchide Topicul .Multumesc inca o data !!! Quote
Sutti Posted November 18, 2012 Report Posted November 18, 2012 Sorry de offtopic, vreau si eu wallpaper-ul acela pe rezolutia 1366 x 768. Daca se poate prin pm link-ul de download sa nu se mai faca offtopic aiurea. Nu intrebati de ce nu caut eu ca nu are rost...daca puteam cautam. Quote
Sutti Posted November 19, 2012 Report Posted November 19, 2012 sandabot te cred ca esti bot, mai citeste inca o data ce scris! stau o ora pana se incarca fiecare cacat, am conexiune proasta pentru moment Quote
florin_darck Posted November 19, 2012 Report Posted November 19, 2012 sandabot te cred ca esti bot, mai citeste inca o data ce scris! stau o ora pana se incarca fiecare cacat, am conexiune proasta pentru momentAi PM ! 1 Quote