MostWanteD Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 se poate. orice se poate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciprilimon Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 daca merge sa imi zici si mie ca.....revin....si spun eu l-am facut si varianta simola si cea cu ne555...cu pulsatie si e doar bun de aprins neoane,varianta pe care o are in video-ul ala care vb este cea cu n555...cu pulsatieP.S. daca merge anunta-ma si pe mine...nu neg ca ar merge doar spun ca la mine nu a mers,nici la pacanele,nici la parcare,nici la autumate de cafea...e.t.c....mi-as dori si eu sa mearga...dar vezi sa nu fie tzeapa.....sa ma anunti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pisicaneagra Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 salut si eu sunt interesat de asa ceva ....astept rasp de la un coleg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pisicaneagra Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Sunt cam suspicios ,dar ar fi interesant daca ar merge...toate cele buna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheRexx159 Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 daca merge puneti schema aici ca sa putem vedea si eu si restul .... in caz daca gasiti una care merge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodostyle Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Pai si baiatul ala chiar isi complica viata vanzand o chestie de aia de impulsuri cu 200 euro cand el poate scoate si 600 din o singura masina?Nu stiu de ce s-ar risca ...Totusi nu ma mira,il vad in video ca nici nu are fata acoperita si pe masinile de schimbat monede e cel putin o camera indreptata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unulsingur2000 Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 poate ala din video nu e chiar al acare le face sau cine stie ce o fi cu atatea nebunii pe netul asta...oricum chestia e ca ceva ceva merge si daca da pe afara ...afara e altceva ,,,in romania nic nu gasesti la ce da ei cred si plus de asta is alte legi ,,, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodostyle Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 daca merge sa imi zici si mie ca.....revin....si spun eu l-am facut si varianta simola si cea cu ne555...cu pulsatie si e doar bun de aprins neoane,varianta pe care o are in video-ul ala care vb este cea cu n555...cu pulsatieP.S. daca merge anunta-ma si pe mine...nu neg ca ar merge doar spun ca la mine nu a mers,nici la pacanele,nici la parcare,nici la autumate de cafea...e.t.c....mi-as dori si eu sa mearga...dar vezi sa nu fie tzeapa.....sa ma anunti!Din cate am inteles , merg doar la cele cu lumina rosie si intrarea sa fie gen ´´zambet´´ , curbata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unulsingur2000 Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Nu cred ca merge numai la alea cu lumina rosie ca am vazut e canal la el ca da si la alt model .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...