Jump to content

bodostyle

Active Members
  • Posts

    523
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bodostyle's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

34

Reputation

  1. Ca sa vezi cati ani are si ce il duce mintea : Pentru altii , nu pt mine papusha.
  2. Of , da , esti muiere cu acte in regula . TI-am dat 10 euro chiar daca nu puteam sa vad daca ii am in Pm . Si ? Ce ai pus acolo ?? Ca esti copil si nu ai altceva ce face ? Sa inchideti saracia asta cand credeti ca e de inchis .
  3. I-am dat 10 euro la baiat ,Acum ma ameninta ca ma de pe fata cine sunt .Ma doare in pula ce face el . Nu va bagati in seama cu el .
  4. 404 , si totusi cine e interesat ?
  5. Sunt offtopic , dar vazusem undeva ca cica nu ´´Micul Fum´´ ala e ´´ Guccifer´´ , ca cica si-au dat aia seama ca nu e in stare sa faca asa ceva si doar voiau sa recupereze niste chestii sumand 7 GB .
  6. Am undeva posibilitatea sa iau niste Gf de Amazon.com . Nu se mai merita sa aleg ceva electronice din cauza ca s-a schimbat din iulie 2013 legea si prin Europa .Pot lua unul de 100$ si unul de 50$ sau 3 de 50$ , de amazon.com , nu functioneaza in amazon.de, co.uk sau .es sau alte alea .Doar in .com . Dau mai multe detalii daca e vreun inetresat.Nu sunt pe naspa , doar ca nu mai am nici un beneficiu daca as comanda electronice/altceva . Si de pe amazon.com nu am ce lua .
  7. Ar trebui sa il lase in libertate mai ales ca am auzit ca are si familie , nevasta .Sa nu ii dea voie sa mai foloseasca internetul. Sa ii faca expertiza psihiatrica ,ca intreg la minte nu e daca a facut toate astea numai ´´ for fun´´ .
  8. Pune link cu ce ai descarcat .Oricum , orice keylogger si crypter mai vechi e detectat de antivirus .Cum ti-ai dat seama ca esti infectat ?
  9. Unde scrie ca cineva garanteaza pentru programele ce le gasesti aici ? Doar pentru alea de la RST Power .
  10. Ai specificat ca dupa altii se duc 2 politisti sau ii invita la sectie si pentru asta s-au dus si l-au luat din pat . Daca il invitau , avea timp sa scape de orice proba , si nu aveau pentru ce sa il acuze .Pai pentru un carder care are 35 kile si ochelari cat fundul la borcan tot asa se duc , sa nu scape de carduri,msr , date .Nu de frica sa nu le dea in cap .
  11. Se duc si ii sparg usa tocmai ca sa nu scape de probe. Mai era si cazul aluia unde au ales sa foloseasca explozibil sa ii dea jos usa , pentru ca ziceau ei ´´ era capabil sa distruga probele cu un singur click´´ .
  12. Offtopic : Idee buna pentru aia care vor sa faca spread la servere , .com se poate pune in loc de .exe si numele ala il camufleaza .
  13. http://www.youtube.com/watch?v=9YCECpCByMs
  14. Ce bravi sunteti voi ca va luati in clanta cu tipele alea ...
  15. Out of stock toate de pe pagina aia .Asa multi dau 50k pe un aparat foto ?
×
×
  • Create New...