Jump to content

bodostyle

Active Members
 • Posts

  523
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by bodostyle

 1. Ca sa vezi cati ani are si ce il duce mintea : Pentru altii , nu pt mine papusha.
 2. Of , da , esti muiere cu acte in regula . TI-am dat 10 euro chiar daca nu puteam sa vad daca ii am in Pm . Si ? Ce ai pus acolo ?? Ca esti copil si nu ai altceva ce face ? Sa inchideti saracia asta cand credeti ca e de inchis .
 3. I-am dat 10 euro la baiat ,Acum ma ameninta ca ma de pe fata cine sunt .Ma doare in pula ce face el . Nu va bagati in seama cu el .
 4. 404 , si totusi cine e interesat ?
 5. Sunt offtopic , dar vazusem undeva ca cica nu ´´Micul Fum´´ ala e ´´ Guccifer´´ , ca cica si-au dat aia seama ca nu e in stare sa faca asa ceva si doar voiau sa recupereze niste chestii sumand 7 GB .
 6. Am undeva posibilitatea sa iau niste Gf de Amazon.com . Nu se mai merita sa aleg ceva electronice din cauza ca s-a schimbat din iulie 2013 legea si prin Europa .Pot lua unul de 100$ si unul de 50$ sau 3 de 50$ , de amazon.com , nu functioneaza in amazon.de, co.uk sau .es sau alte alea .Doar in .com . Dau mai multe detalii daca e vreun inetresat.Nu sunt pe naspa , doar ca nu mai am nici un beneficiu daca as comanda electronice/altceva . Si de pe amazon.com nu am ce lua .
 7. Ar trebui sa il lase in libertate mai ales ca am auzit ca are si familie , nevasta .Sa nu ii dea voie sa mai foloseasca internetul. Sa ii faca expertiza psihiatrica ,ca intreg la minte nu e daca a facut toate astea numai ´´ for fun´´ .
 8. Pune link cu ce ai descarcat .Oricum , orice keylogger si crypter mai vechi e detectat de antivirus .Cum ti-ai dat seama ca esti infectat ?
 9. Unde scrie ca cineva garanteaza pentru programele ce le gasesti aici ? Doar pentru alea de la RST Power .
 10. Ai specificat ca dupa altii se duc 2 politisti sau ii invita la sectie si pentru asta s-au dus si l-au luat din pat . Daca il invitau , avea timp sa scape de orice proba , si nu aveau pentru ce sa il acuze .Pai pentru un carder care are 35 kile si ochelari cat fundul la borcan tot asa se duc , sa nu scape de carduri,msr , date .Nu de frica sa nu le dea in cap .
 11. Se duc si ii sparg usa tocmai ca sa nu scape de probe. Mai era si cazul aluia unde au ales sa foloseasca explozibil sa ii dea jos usa , pentru ca ziceau ei ´´ era capabil sa distruga probele cu un singur click´´ .
 12. Offtopic : Idee buna pentru aia care vor sa faca spread la servere , .com se poate pune in loc de .exe si numele ala il camufleaza .
 13. http://www.youtube.com/watch?v=9YCECpCByMs
 14. Ce bravi sunteti voi ca va luati in clanta cu tipele alea ...
 15. Out of stock toate de pe pagina aia .Asa multi dau 50k pe un aparat foto ?
 16. Vezi ca eu mi-am luat Warn in topicul asta numai ca am zis ca e 25$ pe site-ul oficial .
 17. Mai sunt si bune . 24762 ore deschis pana acum .Un restart fac in 15 secunde sau mai putin cu Xp .
 18. Dupa mail , asta cred ca e site-ul lui : cSAv Community - - Download Filme , jocuri , muzcia , programe Asta e id-ul lui de YM! seve_alecks .
 19. Da, merci .Eu intelesesem ca nu ai voie sa te bagi sa vinzi in topicul altuia , nu ca nu ai voie sa discuti despre pret .Cam prin toate topicurile de la Market se discuta despre pret , si pe la jocuri , ca vinde ala un cont de steam cu 78$ si face 12 , mai toti isi dau cu parerea .Daca asa zici tu , ca la faza aia meritam warn ca mi-am dat si eu cu parerea , asa sa fie .
 20. Salut. Am luat Warn pentru ´´post inutil´´ .Tipul ala a zis sa ma uit cat costa Malwarebytes pe site la ei .Si m-am uitat si i-am zis cat costa transformat in euro .Care e motivul de Warn ?
 21. Bula vine in vizita la bunica-sa: - Ce, iar se cearta parintii? - Da. Mama a adus de la mare nu stiu ce gonoree. S-a impartit cu tata, cu unchiul Vasile si cu vecinul de vizavi. Acum toti urla si se cearta. Iar eu nu inteleg: sau a adus prea putin sau nu a impartit la toti in mod egal?!
 22. 25$ , adica 18 euro . 15 euro Orange ajung mai mult de 18 euro .In fine succes , poate e careva care o sa ia de la tine .
 23. Probabil pentru ca se gasesc sute, Free, pe Google ...
 24. Ce plateste Payoneer ? 25$ dupa ce primeste referralul tau 100$ ? Activarea cardului e 25$ .Eu pe unul am pus 56$ de pe un site de PPD ca voiam sa vad ce e ala ppd , si mi-a luat 25$ reactivare + 29$ taxa anuala , +2$ sa imi puna banii in cont mai repede(sau ce plm era aia ) si am ramas cu 75 centi .
×
×
 • Create New...