Jump to content
wirtz

Aria politica.

Recommended Posts

salut,

eu nu prea intervin aici la voi pe forum din motivele mele. sunt un om simplu, ex-condamnat pt fapte de "rasism" , chiar primul in romania dupa '89.

Da, sunt nationalist daca va intrebati. Aici nu-mi voi publica numele sau ceva. Unii ma stiu altii nu. Administratorii ma pot contacta. Important e ca stiu ce magarii se intampla si cum e sa petreci *un an in cazul meu* in penitenciar pt fapte de nationalism.

Ok, ceea ce vad eu la domnul Tex si restul este un simplu gest mizerabil din partea unor politicieni corupti.

FAPT PENTRU CARE,

Eu cer acestei administratii a RST sa introduca o categorie speciala unde sa se discute probleme JURIDICE. De ce? Pentru ca am ajuns la acest nivel. Unde nationalistii fie ei oameni obisnuiti ca Tex, sau ca mine care am avansat in ura fata de unguri si alte natii ce ne condamna.

Deja nu mai este o treaba DOAR de "hack" aici. Este o treaba politica. Ei ori vor sa puna mana pe voi prin niste santaje MAI MIZERE decat altii si sa corupa in folosul lor, ori sa destructureze "TOT CE E BUN" (tre sa dispara) vb camradului nationalist Cheloo.

Prin urmare,

Nu-mi ramane decat datoria de simplu roman sa cer tutoror utilizatorilor acestui forum sa se baze pe un sigunur lucru: ca sunt romani si ca erorii nostri sunt cu siguranta satisfacuti de ei ca nu pleaca capul impotriva mizeriilor din sistem si ca indura!

Acesti copii de care SRI se teme si ii "denatureaza" nu sunt decat ceea ce angajatii sistemului si-au dorit si au dat gres picand in mana fosilelor din fosta "secu" care i-au robotizat.

Sa nu uitam ca suntem romani si ca mai presus de legea facuta de niste mizerii se afla interesul NATIONAL de care TEX si NU NUMAI a dat dovada!

DE CE NU AU FOST ACUZATI CA AU LUAT APARAREA INTREGII ROMANII CAND AU PICAT TOT CE NE CATALOGA TIGANI?

..simplu exemplu.

dragi administratori, incepand de acum propun infiintarea unei categorii aparte unde sa tratam ROMANISMUL, adica ETICA. unde s-ar incadra restul tuturor de pe forum.

Va multumesc.

Cu stima,

Un roman care il are ca idol pe Maresal.

Edited by wirtz
Link to comment
Share on other sites

Ca un P.S. fratilor: nu va lasati batuti, ascultati ce va zic adminstratorii sa nu va faceti tara de ras. A FACUT SRI ASTA! o institutie care are ca deviza "PATRIE SI ONOARE"..

TOT NENOROCITI NE-AU OMORAT SI EROII!

nu dati inapoi!

Traiasca Biruinta baieti si tot inainte! .. sa fiti bucurosi ca sunteti romani si ca traiti in mizerie si nu faceti nenorociri!

http://www.youtube.com/embed/Xp9EFARG-wI

Edited by wirtz
Link to comment
Share on other sites

Mai nou polonic e nationalista? Dude, tex nu a fost arestat din cauza ca ura tiganii, ci pentru ca a fost considerat complice la frauda. Si nu vom face sectiune pentru politica, pentru ca acesta e un forum de securitate IT. Si atat.

//Oh, vezi ca ai facut dublu post. Ai buton de edit in dreapta jos. Foloseste-l.

Link to comment
Share on other sites

care eroi bree ce nationalism ai tu in cap ? e ca si cum te-ai pisa contra vantului.. in romania sunt oameni capabili de multe dar nu NATIONALISTI indeajuns sa schimbe ceva in tara asta.. fiecare pentru el.. asa a fost mereu in romania de cand ma stiu eu se fura si se va fura in continu.

scuze greseliile gramaticale.

Link to comment
Share on other sites

mai bine prosti printre destepti decat destepti printre prosti... stii vba. dar putin tre sa-ti pese de altii si sa fii impacat cu tine si ca nu ai facut rau aici. baietii astia saracii trag din cauza unor interese, nici macar din cauza unor carderi... daca se dorea prindearea separata a mizerabililor se reusea. nu tata, toti sunt grup infractional ... asa ca ce? mai bine mor cu ONOARE.

MAI BINE O ZI VULTUR DECAT O VIATA CIOARA!

Link to comment
Share on other sites

Vba e alta, ca ei nu beneficiaza DOAR de sustinerea de "grup a celor pasionati de securitate" ... acum stim toti, care tinem la tara asta care este adevarul cu ei.

Am si publicat o serie de articole in mai multe locuri. Nimic nu va ramane nepedepsit odata si odata. Ei au dat exemplu de oameni buni si educatori pt copii destepti iar sistemul a dat exemplu de o mare MARSAVIE. ce vrei? sa lasam sa curga apa? nu .. nicidecum. datoria noastra e "sa murim in lupta" .... altfel "nu ajungem in Valhalla".

hai sa le lasam famiile sa sufere, noi sa stam pe ALTE forumuri si sa nush ce. eventual sa renuntam la idee. Eu dau dreptate celui ce a deschis acest forum. Pacat ca se teme. Trebuia sa se teama de "dumnezeu" daca nu-l deschidea.

....baieti destepti dar se pare ca au bagat romanii tiganizati si sistemul frica-n voi majoritatea. Capu sus ca nu muriti (decat cu onoare) ...

Edited by wirtz
Link to comment
Share on other sites

Oamenilor, cititi putin pe FrontPress ... niste treburi. Toti de acolo sunt baieti ca si voi, numa ca ei nu-s axati pe treaba voastra, sunt axati pe nationalism. O sa vedeti altfel lucrurile. Nu fac spam sau mizerii, insa ceea ce RST a facut, sa tina partea Romaniei .. imaginii ei... impotriva mediei mizerabile care ne dadea o alura de ciori sau altceva... asta o facem si noi.

Link to comment
Share on other sites

stai linistit ca si aici e tot un fel de SRI , se gaseste cate unu sa arate cat e el de deplin de sine si sa ia la misto lumea ca doar na.. din tst se pot face multe.... ROMANII adevarati au fugit de mult din ROMANIA , au realizat ca stau langa oameni ca jetus care nu pot comenta altceva pentru ca nu stiu altceva decat mistocarii si alte magarii , daca ai ocazia sa fuci din cocina cu porci pleaca repede pana nu te ia nostalgia pentru ROMANIA ca doar acolo dispar milione de fier si de locuri de munca , majoritatea ocurilor de munca care ti le ofera ROMANIA sunt la patroni italieni sau nemti sau mai stiu eu care ... in ROMANIA trebuie sa ai bani sufiecienti sa te lasi furat si sa iti ramana si tie cate ceva ca doar asa iti permiti sa stai in ROMANIA o tara de cac.t , unde sunt oamenii din revolutie ? au avut ei grija sa ii faca ocupati , acu guvernul pune taxa pe ce vrea si cat vrea si ROMANII inca se mai bucura ca au net acasa... ca doar asa macar mai pot comenta .. ce sa mai ROMANIA = o tara in care esti prea bogat sa te gandesti la saracie ...offf ;....

Link to comment
Share on other sites

ma gandeam sincer la dublupost. lasa sa-mi primesc "infractiune" pt el. important e ce cred ..

eu nu ma rezum la forum aici, asta e un loc de intalnire mai mult sau mai putin important. ideile trebuie puse in practica.. iar inaintea lor .. zic eu principiile.

serios acum, ce rost are toata treaba asta fara un anumit scop? acela despre care vbesc si administratorii....

eu nu fac pe desteptul, sunt ca si voi. unii se pot infuria, altii ma pot aproba. dar totul tine de un scop, acela de a nu ne tiganiza si respecta tara. daca nu sutem apti de asta fratii mei.. eu zic ca ne invartim in cerc. fiecare dintre noi avem sau nu o pasiune dar mereu tre sa avem un scop suprem, iar acum ca baietii platesc nevinovati fie ei sau nu arestati ... comunitatea a fost facuta de rahat de niste marsavi.

din acest motiv am facut acest topic. degeaba postati voi programe si va aratati maestria daca nu sustineti cat de putin scopul "care vrea sa-l auda" totu poporul idiot. ca da, suntem un neam de idioti (spuse Petre Tutea)

insa unii care nu-si dau seama momentan ma pot jigni pe privat. important e ca suntem romani si RST in ochii nationalistilor romani nu este o simpla adunatura de tocilari. oamenii de aici sunt considerati drept niste persoane cu niste principii care atunci cand eram atacati de presa au facut ceva. pe aceasta cale nu doar eu tin sa le multumesc.

tu dc crezi ca am user vechi? crezi ca stateam degeaba? doar ca citesc... ce ma intereseaza.. si eu lucrez in industrie numa ca uneori e bine sa taci. daca doriti sa vedeti cine sunt ok nu mi-e teama de secu sau alte magarii.

intentia mea a fost cu totul alta. am zis ca am fost si eu condamnat pe nedrept. stiu ce inseamna sa fii persecutat si nu doresc sa se mai intample.

@costy : lasa-l pe jetsus. nu e vba de asa ceva. e vba de lucruri mult mai importante care ne leaga pe degeaba. lasa-i sa vbeasca, fiecare poate sa zica orice. in definitiv adevarul o sa iasa la iveala in ochii multora care inca nu si-au dat seama. nu e vina lor ca nu au trecut prin niste abuzuri ale statului "in stat". sper sincer nici sa nu treaca. toti am fost neexperimentati sau poate nu am avut parte de probleme la timpul lor.

Edited by wirtz
Link to comment
Share on other sites

n-ai nimerit tu un sistem corect motiv pt care esti scarbit... ca si mine dealtfel. extremist poate in ochii "corectilor politic"... nationalist in ochii normalilor. provoaca cumva scarba sa zic asa daca tii la identitatea ta nationala? provoaca cumva scarba daca esti contra multiculturalismului si UE care distruge granitele si promoveaza anormalitatea precum in franta mai nou unde homosexualii au castigat interzicerea cuvintelor mama si tata si au bagat genu neutru?

stai cu ochii doar in pc si nu e bine, mai scoate capu la lumina apoi revii la munca ta. dar repet, nu e bine sa stai pe scaun 24/7. poate vbesc cu pacat si nu faci asta, insa nu cred. iti dadeai seama singur daca era altfel.

nu tin sa provoc un "flaming" dar sunt realist si am raspuns la intrebarea ta.

noroc!

edited: da, sunt extremist daca imi iubesc tara! asa sunt considerati patriotii mai nou! :) a devenit un lucru anormal. normal ce este? sa umblii toata ziua prin disco si mall acum.. nu? cam asta face tineretul superficial. totul ce tine de nationalism a ajuns sa fie luat la misto oare de ce? raspunde singur la aceasta intreabre sau citeste mari autori romani, nu ma intreba pe mine. nu totul se rezuma la c++.

Edited by wirtz
Link to comment
Share on other sites

Man, chiar daca nu promoveaza asta intr-un mod agresiv, sunt persoane aici patrioti si nationalisti, care au inteles ca vremurile se schimba si este de 'specialitatea' lor sa lupte cu alte arme si alte metode.

Cum nu poti pune un sportiv ce face box sa-si prezinte petitia la TV in prime time, la stiri, fara sa fie invitat, asa nu poti pune un pasionat de securitate informatica sa faca box.

E ca si cum tu ai lucra la CFR si maine te trimit sa cultivi porumb, s-ar putea sa se usuce inainte de recoltare.

Vad ca ti-ai luat deja warn, altfel ti-as fi dat eu, pentru ca invoci eroii nationali, intr-un discurs lipsit de o coerenta logica a ideilor, folosind niste idei ce nu-ti apartin, si mai putin le intelegi pentru a le pune la locul lor in propozitii, pentru ca tot ce faci tu prin discursul tau este de a induce agresivitate, cearta si neintelegeri, si nu prin asta se promoveaza eroii nationali, caci ei au ajuns acolo prin iubirea neconditionata fata de semeni, lucru ce a stat la baza actiunilor lor, indiferent de acestea.

Astfel tu nu faci altceva decat sa maturi cu ei pe jos!

Link to comment
Share on other sites

Tu Charter mergi pe alte principii. Si nu da warn doar pt ca am alte idei , sa zic eu mai extremiste. Cre ca iubirea de tara se rezuma doar la un "patriotism" de genul 1 Decembrie? E ca si cum ti-ai face cruce "doar ca sa fie".

Avand in vedere tiganii ce promoveaza incultura si doresc din ce in ce mai multe drepturi nu pot sa zic decat ca merita tot ce-i mai rau. Sunt niste paraziti.

In legatura cu ungurii, aia-s sovini, merita dealtfel tot ce-i rau.

Eu nu creez cearta si neintelegere. Dar semenii aia iubiti neconditionat de cei ce-au luptat ..... isi respecta eroii? Simt ceva? Sa o demonstreze tot neconditionat nu doar pe 1 Decembrie cand ei ies la un paharel de tuica si sarmale.

Iti respect punctul de vedre, mi-am dat seama dinainte sa creez acest topic ca fiecare e pe "specialitatea sa" si da, ai dreptate intr-o oarecare masura prin ceea ce ai spus la inceput. Insa ti-o repet, patriotismul nu tre sa fie "o specialitate" , trebuie sa fie pentru toti care suntem romani in cazul acesta. Nu zice nimeni sa vina ei la actiuni de comemorari sau forme de propaganda in favoarea unui stat legionar.

Toate cele bune!

p.s. se pare ca nu am fost inteles, ok, atunci o zic clar: nu arie politica, arie juridica unde sa fie prezentate abuzurile statului impotriva it-istilor si posibile solutii de combatere a acestora.

Edited by wirtz
Link to comment
Share on other sites

Mie imi pare ca o dai inainte cu ura si dispret pentru altii, sperand sa moara si capra vecinului, nu sa faci ceva bun pentru tine/noi.

Propaganda ta are un sens? Actiunile tale au un scop anume? Ai o viziune clara a ceea ce vrei sa atingi? Sa spunem ca lumea ar fi construita dupa bunul tau plac, cum ar arata?

Mie-mi pari a fi un om lipsit de idealuri, plin de ura, rasist, bun de dus la terapie, dar ai ocazia sa ma contrazici.

Link to comment
Share on other sites

Nu dupa mintea mea. Dupa mintea lui Codreanu, Sima si Antonescu. Tu esti doar "corect politic" , normal ca sistemul de invatamant prin promovarea "Holocaustului" a facut o imagine falsa curentului national-socialist si celui legionar.

Da sunt rasist. Stii ce inseamna? Ca-s mandru de rasa mea. Doar un om idiot sau un "nazi de bere" crede ca rasist inseamna sa bati tigani, negri sau cine stie ce.

Nimeni normal la cap nu militeaza pt exterminarea unei rase care nu a facut cate a facut spre exemplu rasa alba. Doar separare. Repet, separare, nu exterminare. Fiecare are dreptul sa fie mandru de realizarile poporului sau chiar ale rasei sale.

Da si mie un exemplu ce au inventat negrii fata de albi. Cu ce au contribuit la evolutie.

Nu mai folosi termenul de rasist daca crezi ca e corect cel din dictionar.

Invingatorul scrie istoria, stii vba aia nu? In cazul asta comunistii jidani au fost invingatori.. si normal sa ne acuze de tot felu de fapte inventate. E bine sa crezi si sa nu cercetezi si sa pui botu la tot ce te invata in scoala?

Asa ca te rog, nu mai spune ca rasismul e rau. Poate cel evreiesc da, este un tip de rasism ofensiv. Al nostru este defenesiv.

Citeste putin talmudul. Vezi acolo cata ura propavaduieste la adresa altora rase, nu doar cea alba. Zic baietii acolo ca noi suntem goymi, adica niste animale, iar doar ei, evreii, sunt rasa suprema.

Nu crede ca Mein Kampf de Adolf Hitler este un rasism ofensiv, este unul defenisv pt aparea idealurilor noastre. Nu indeamna nimeni la exterminari. Alea au fost minciuni ale invingatorilor. Dar hai sa nu mai avansam in subiect ca nu trebuie pe acest forum. Netu e mare, gasesti ce iti trebuie, nu ma intreba pe mine ca apoi sa ma acuzi de propaganda. Ia si citeste si comunisme si nazisme si ce vrei tu. Apoi sa vezi care-i bun si care-i rau de unul singur.

Vezi asta.

Edited by wirtz
Link to comment
Share on other sites

Legat de patriotism sunt de acord cu Tudor Gheorghe care spune "Patriotismul nu-i bratara sau papion sau palarie, sa-l porti sau nu, sa ti se para ca-ti vine sau nu-ti vine tie. Te nasti cu el, ti-e datul sortii, n-ai cum sa-l lepezi dupa tine. Il porti ca pe-o camas-a mortii, nu-l cumperi de la curti straine. Ca de vandut n-ai cum sa-l vinzi..."

Lasand asta la o parte aspectele ce au deturnat ideea pentru care ai postat initial, anume o sectiune de juridic, eu o vad putin altfel; un loc unde sa fim la curent cu legile actuale pentru a sti cum sa reactionam in anumite contexte, si sa evitam abuzurile.

Altfel RST nu are si nu va avea vreo implicare politica, a fost va fi si va ramane apolitic iar orice actiune ce implica politicul este decizia userilor independenta de restul forumului. Pe care si-o asuma in totalitate.

Consider sa fi partriot sau nationalist nu implica neaparat politicul, la fel reciproc valabil.

De asemenea orice actiune venita din patriotism nu trebuie sa aibe legatura cu partidele si interesele politice, ca astfel s-ar deturna natura actiunii.

Link to comment
Share on other sites

Guest Kovalski

TheTime, esti un tigan prost ignorant si retardat.

ps, da, da, urla ca te-am jignit, ma pis pe tine.

Omul asta isi apara drepturile, neamul, cultura, eroii, si tot ceea ce voi copii din Madrid ati uitat.

Ar trebui sa-i oferi un minim de respect.

Sunt un om simplu, ex-condamnat pt fapte de "rasism" , chiar primul in Romania dupa '89.

@Cheater, a fi patriot nu inseamna ca faci politica sau ca tii cu vre-un partid.

Pur si simplu iti iubesti neamul si istoria.

Nu vad nimic gresit sau cu tendinte politice in a fi "treaz" si in a, analiza situatia tarii, istoria si decursul lucrurilor de-a lungul anilor.

Edited by ps-axl
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...