Valcaneantzzz Posted December 28, 2012 Report Posted December 28, 2012 Salut! As dori si eu ceva vulnerabilitati la site-ul Scoala cu clasele I-VIII Mihai Eminescu Rosiorii de Vede . Este fosta mea scoala,si as vrea sa le transmit un "salut" .Daca se poate,cine ma poate ajuta,sa-i faca un deface (cu o poza funny sau orice) sau o stricaciune mai grava.Daca nu s-ar putea cele de mai sus,as dori un tutorial despre deface sau vulnerabilitati si cum sa le exploatez .Toate cele bune.
florin_darck Posted December 28, 2012 Report Posted December 28, 2012 Desigur! Te poate ajuta shaggi.Da-i PM si zii sa iti dea programul COAIILI v 1.2
VladX Posted December 28, 2012 Report Posted December 28, 2012 Desigur! Te poate ajuta shaggi.Da-i PM si zii sa iti dea programul COAIILI v 1.2A aparut v 1.3 care e mult mai jm3k3r
Sweby Posted December 28, 2012 Report Posted December 28, 2012 Mai nou, daca nu ai 10 posturi, faci o cerere la sectiunea de ajutor, fuck the rules... Ceva imi spune ca aia e actuala ta scoala, nu fosta .
jetus Posted December 28, 2012 Report Posted December 28, 2012 Ai xss in search : Scoala cu clasele I-VIII Mihai Eminescu | Catalog scolar virtual
Ciresel21 Posted December 28, 2012 Report Posted December 28, 2012 De ce ne minti...? sunt sigur ca e acuatala, nu fosta! Ai ramas reptila pe primu semestru si acuma vrei sa le dai DIFAISE ?
blech Posted December 28, 2012 Report Posted December 28, 2012 ba voi chiar ii cantati in struna acesti "domn". cum sa ii dai lu' asta idei despre cum sa faca deface la o scoala? S C O A L A ! ! !frate, tu asta care ai postat... daca este fosta ta scoala ce logica ai tu in actiunile tale cand zici ca vrei sa-i dai deface?fa-ma si pe mine sa inteleg ce poate sa faca o scoala atat de rau incat sa vrei sa-i dai deface?maine parca si vad pe altu destept tot ca tine ca vrea sa dea DDOS la un azil de batrani. 1