soimuletzu1 Posted December 29, 2012 Report Posted December 29, 2012 Salutare , am descarcat cateva aplicatii mai mari pentru telefon dar ma incurc cand trebuie sa le instalez , nu am gasit nici un tutorial explicit incat sa pot sa inteleg cum se instaleaza. Rog cei care stiu sa imi explice si mie cum se face exact. Deci eu am 2 fisiere in jolderul jocului un fisier .apk si inca unu cu numelejocului-cache.rar. Cum trebuie sa le copii in telefon ? dupa cum accesez raru ? Trebuie dezarhivat sau ... ? Astept raspuns. Ms Quote
Play4Fun01 Posted December 29, 2012 Report Posted December 29, 2012 Salut!Nu prea stiu despre ce aplicatie este vorba, si de ce ai si acel .rar...probabil o fi vreun update sau ceva. In fine, ca sa instalezi aplicatii "piratate", instaleaza din playstore Astro. Copiaza fisierele aplicatiei pe telefon, prin cablul de date, iar apoi din astro du-te in folderul unde e aplicatia respectiva, intra pe .apk, si da-i install.Sper ca am explicat destul de simplu. Daca mai ai nelamuriri cumva, posteaza aici, sau trimite-mi un mesaj privat.O zi buna! Quote
sicilianul Posted December 29, 2012 Report Posted December 29, 2012 Rulezi din telefon fisierul .apk si o sa se instaleze ca orice alta aplicatie din market. Apoi ar trebui ca in .rar sa ai restul fisierelor ce trebuiesc duse (de obicei) in folderul android -> obb. Daca nu chiar acea arhiva ar trebui plasata acolo. Nu e mare inginerie sa instalezi niste aplicatii pe Android.Inca ceva, telefonul e codat/decodat sau are root ? Quote
soimuletzu1 Posted December 29, 2012 Author Report Posted December 29, 2012 e decodat.ms pentru raspunsuri. Acum incerc si revin cu un edit. Quote
Iceman. Posted December 30, 2012 Report Posted December 30, 2012 descarca APPINSTALER de pe telefon acel program scaneaza apk-urile de unde alegi tu ,,local-disk, sau card, asa il poti instala .. acum na depinde ce fisiere are jocul de obicei intri de pe calculator in telefon la ANDROID/DATA si acolo sunt multe foldere cu jocurile instalate de pe google play daca ai>> de ex daca ai un joc nfs fisierele pe care leai dowloadat le pui in android/data in folderul respectiv.ATENTIE DACA CE AI DESCARCAT ESTE UN FOLDER TU NU PUI FOLDERUL ACOLO CI CE ESTE IN EL sper ca team ajutat:) Quote