DoubleBit Posted December 30, 2012 Report Posted December 30, 2012 Salut. M-am decis sa-mi vand serviciile de programare si prin intermediul RST.Skills and knowlegde:- php;- MySQL;- HTML5;- XHTML 1.0 / 1.1;- CSS 2 / 3;- CodeIgniter;- WordPress;- Magento;- Joomla;- JavaScript;- jQuery (UI);- Ext JS;- python;- django;- Apache2;- Linux;- XML & JSON;- AJAX;- si multe altele... daca nu sunt incluse aici, intrebati, poate aveti noroc.Printre cele mai comandate servicii se numara:- Implementare MobilPay sau alte metode de plata- Scripturi custom- Bug-fixing- Personalizare si adaugare de facilitati in scripturiATENTIE!!!NU fac scam-page, scripturi malware, virusi, clone sau alte scripturi / modificari ce pot fi asociate cu frauda, furt intelectual sau orice alte ilegalitati. FARA EXCEPTIE! Orice cerere de acest gen va fi raportata conducerii RST!Metode de plata:- Transfer bancar;- PayPal;- LibertyReserve;- alte metode pot (sau nu) fi acceptate, la cererea clientului.Timpul de executie variaza in functie de proiect. La fel si pretul.Metode de contact:- Mesaj privat;- Yahoo! Messenger: web.doublebit- Skype: double.bit- Email: web.doublebit at@ yahoo punct com Quote
em20346 Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 mi-a finalizat cu succes un script.mi-a oferit si support la vps ca nu ma pricepeam..multumesc. Quote